Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 2 / 0
to o czym mówicie nie świadczy o żadnych domieszkach, zmianach sortu itp a jedynie o takim syndromie pierwszej dawki

zaobserwowałem na sobie że żaden RC nie działa drugi raz tak samo , każdy jest na swój sposób zajebisty za pierwszym razem a potem działa jakoś inaczej - słabiej , nie wiem jak to nazwać - tolerancja ? coś w tym w rodzaju . Magiczną właściwość działania za każdym razem miało tylko 4-MMC , chociaż po pewnym czasie też zaczyna się nudzić .

Na potwierdzenie tezy dodam że miałem 3 g tego samego , pierwszego sortu . po zrobieniu jedynki na pierwszy raz porobiło mnie zadowalająco i na prawdę mocno(aż byłem zdziwiony). kolejny raz zabrałem się za resztę po około 1,5 tyg. - nie zadziałało nawet z połową wcześniejszej mocy , jedynie stymulująco jeżeli już. i z góry dziękuje ekspertom od receptorów i seretoniny bo jednak mefa mogłem walić co dwa dni i klepał niemiłosiernie ;)
  • 248 / 3 / 0
Nie rozumiem dlaczego temu związkowi poświęcono aż tyle stron, ten keton jest wyjątkowo...bezpłciowy. Dobra to tak:
Doświadczenie: spore (RC&ulica: ketony, amfetaminy/MDXX/APB-X, kokaina i wiele innych)
waga: 85kg
tolerancja: niska/brak(miesiąc przerwy od ostatniej jazdy na serotoninie)
dawka: 300mg doustnie+100mg sniffem podczas "peaku"(około 1h od wrzucenia bombki)
sort: kryształ (kolor biały z lekko żółtymi przebarwieniami na części sortu, co nie spodobało mi się już na starcie)
Wrażenia: No cóż słabo, słabo! oczy typowo ketonowo rozjebane, euforii praktycznie brak (a na nią właśnie liczyłem), szczęka lata, stymulacja bez szału- dodało trochę energii, empatia i nawijka też nieszczególna. Zdecydowanie najmilej było po wejściu snifa. Przy pomocy kilku piwek po 6h usnąłem. Więcej testów nie przewiduję.

Dziękuję, za te pieniądze(lub trochę większe) wybieram starszego brata z czwórką w nazwie.
  • 2641 / 39 / 0
Widać zależy też od organizmu bo mam sorcik ten sam a czesze bardzo fajnie. :cheesy:
  • 1252 / 4 / 0
Na potwierdzenie tezy dodam że miałem 3 g tego samego , pierwszego sortu . po zrobieniu jedynki na pierwszy raz porobiło mnie zadowalająco i na prawdę mocno(aż byłem zdziwiony). kolejny raz zabrałem się za resztę po około 1,5 tyg. - nie zadziałało nawet z połową wcześniejszej mocy , jedynie stymulująco jeżeli już. i z góry dziękuje ekspertom od receptorów i seretoniny bo jednak mefa mogłem walić co dwa dni i klepał niemiłosiernie
Czytaj ze zrozumieniem!
Gosciu, masz 12 postow i pouczasz starego wyjadacza jesli chodzi o dragi... Nie ucz ojca dzieci robic.

Oczywiste jest, ze pierwszy raz na ogol jest najlepszy a nawet kilkumiesieczne przerwy nie sa w stanie w pelni ograniczyc ten efekt.

Pisalem, ze pierwszego sortu mialem nieco i spozywalem go wielokrotnie. Wsrod mnie i znajomych zawsze wystepowala ogromna ochota na dorzutke.
Nowy sort ma nieco inne spektrum dzialania i chec na kolejne porcje nie wystepuje. Nawet dorzucenie do pieca kolejej dawki po prostu mija sie z celem bo jest slabo.

W przypadku sortu numero uno, dorzutki sprawdzaly sie swietnie, dawki byly mniejsze. Powiem wiecej, niemozliwe bylo imprezowanie po zazyciu 1 porcji gdyz cisnienie na kolejne bylo bardzo silne.
  • 2641 / 39 / 0
Zmieniam zdanie, poczesało fajnie przez chwilę myślałem że bdz wjazd a tu lipa.
ok 400 mg oralnie wypite i 100 mg od razu po połknieciu sniff.

W prównaniu do poprzednich sortów to bieda....
  • 262 / 2 / 0
Haha xD po tej mojej "próbie" 150mg skończyło sie na tym że popierdoliłem swoje wczorajsze obowiązki (nie były jakieś strasznie wazne ale jednak), a wora skończyłem przed chwilą ;D dobrze czesze ten 3mmc ;D
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 101 / / 0
Dla mnie także 3-MMC jest dobre.Dziś własnie zamówiłem nast 1 g.Choć używki tylko raz na miesiąc.I akurat ten żółty mi bardzo odpowiada.
  • 301 / 7 / 0
Ile max dawać fkanau z zerową tolerancją? Sort z dobrego sklepu
  • 26 / 2 / 0
Jednak jeśli chodzi o jakiś żółty sort to jednak dziwna sprawa , mój był czyściutko biało przeźroczysty . żółć w sorcie chyba świadczy o jakimś zanieczyszczeniu ? Na prawdę jeśli 3-MMC was nie czesze to może być coś nie tak z sortem !

@astralnykutas

Gratuje obliczania swojego cudownego 'doświadczenia' na podstawie nabitych postów na forum.. :rolleyes:
  • 31 / 3 / 0
Biały duży płaski kryształ, zarzucone około 250 oralnie i jak już zaczął wchodzić peak to 100 sniff. Dosyć przyjemne
- empatia olbrzymia, otwierasz sie strasznie
- euforia lekka, bez fajerwerków
- pozytywne nastawienie do życia
- energia średnio podwyższona
- lekko denerwujacy szczekościsk

Ogólnie fajna substancja, ale liczyłem na coś wiecej. Napewno powtórze nie raz . Jestem ciekaw jak by się to sprawdziło na imprezie, czy są chęci do tańczenia i jak wchodzi muzyka
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.