Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 350 / 0
Nie, w dupie nie ma nawilzenia, dlatego jak sluchasz reggae i ruchasz kolege to musisz mu ladowac wazeline w anusa.
  • 1513 / 26 / 0
Re: 25I-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
Może uparcie robię z siebie kretyna ale wydaje mi się, że jest tam błona śluzowa podobnie jak np. w nosie. Prawdopodobnie dużo bardziej wilgotna (nie ma przewiewu :P).
Błona śluzowa, stykająca się bezpośrednio ze światłem narządu, jest gładka, z licznymi zagłębieniami, czyli kryptami jelitowymi. Wyścielają je produkujące śluz komórki kubkowe.
http://www.mamhakanaraka.pl/bazawiedzy/

ed. trochę pojebałem bo to o jelicie...
Ostatnio zmieniony 01 października 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 2362 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
jest błona śluzowa, która dobrze absorbuje substancje (patrz np. na czopki), ale kartonik przy policzku jest ściśle dociskany do śluzówki i ciągle nawilżany - a nikt łącznie z tobą nie wie co miałeś akurat w dupie chyba, że zrobiłeś sobie lewatywę
Ostatnio zmieniony 01 października 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 1513 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
:blush: no właśnie sęk w tym, że dupka była spoko czysta przepłukana. Nie zaryzykował bym wetknięcia kartona w kał.
Może faktycznie absorbcja z tektury była niewystarczająca. Ciekawe czy na tyle duża, że zbudowała tolerancję przy paleniu, ewentualnie czy czułem wtedy tyle ile weszło z dupy strony.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 2362 / 28 / 0
wydaje mi się, że poczułeś to co z dupska napłynęło %-D
BS
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: proxfade »
Mam pytanie odnośnie dwóch substancji tzn 25i nbome i 2C-T-4. Mianowicie chodzi mi o porównanie jak mają się do siebie te dwie substancje przy dawkach 2mg dla 25i i 25mg dla 2c. Jakie mogą wystąpić podobieństwa a jakie różnice, która będzie w większej mierze introwertyczna a ,która sprawdzi się na imprezie. Z góry dziękuje za odp ;].
Pozdrawiam !
  • 3362 / 350 / 0
Radzilbym uważać z tym 2ct7,jedni mają lajtowa fazę a inni dzwonią po kartkę albo schodzą.
1mg 25I powinno być ok, 2mg bardzo fraktalnie i psychodelicznie (może nawet delirium wystąpić)

proxfade pisze o czwórce, nie o siódemce ;) - surv
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
On pisze o 2C-T-4 a nie o 2C-T-7 , a to co piszesz to też jakieś bzdury , wypadki z 2C-T-7 były tylko w połączeniu z miksami i przy bardzo wysokich dawkach . A nie znam zadnej osoby która wylądowała w szpitalu po 2C-T-4 .
Co do wczęsniejszego pytania to 12 mg 2C-T-4 powinno byc bardzo w porzadku na impreze bo po 20 mg czasami może zdarzyć sie dysocjacja :P
  • 2362 / 28 / 0
Ja się po 20 czy 25mg 2ct7 bardzo, ale to bardzo chujowo czułem - momentami myślałem że zejdę :-D
a 25mg t4 to też spora dawka, dla mnie za duża - bodyload wjechał mi butem na ryj
Ostatnio zmieniony 01 października 2012 przez derb, łącznie zmieniany 3 razy.
BS
  • 550 / 3 / 0
Czopki rozpuszczają się z powodu ciepłoty ciała, a nie obecności wody. Swoją drogą nie lepsza byłaby metoda zwilżenia żołędzia wodą i zaaplikowaniu kartonu pod napletek?
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.