Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Błona śluzowa, stykająca się bezpośrednio ze światłem narządu, jest gładka, z licznymi zagłębieniami, czyli kryptami jelitowymi. Wyścielają je produkujące śluz komórki kubkowe.
ed. trochę pojebałem bo to o jelicie...
Może faktycznie absorbcja z tektury była niewystarczająca. Ciekawe czy na tyle duża, że zbudowała tolerancję przy paleniu, ewentualnie czy czułem wtedy tyle ile weszło z dupy strony.
Pozdrawiam !
1mg 25I powinno być ok, 2mg bardzo fraktalnie i psychodelicznie (może nawet delirium wystąpić)
proxfade pisze o czwórce, nie o siódemce ;) - surv
Co do wczęsniejszego pytania to 12 mg 2C-T-4 powinno byc bardzo w porzadku na impreze bo po 20 mg czasami może zdarzyć sie dysocjacja :P
a 25mg t4 to też spora dawka, dla mnie za duża - bodyload wjechał mi butem na ryj
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.