Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
plastereki 1na1cm powiedzmy 3. Codziennie przyklejamy na godzinke jeden z nich (podjęzykowo rzecz jasna)
i lecimy
1 dzien plasterek numer 1
2 dzien plasterek numer 2
3 dzien plasterek numer 3
4 dzien plasterek numer 1
5 dzien plasterek numer 2
6 dzień plasterek numer 3 itd.
lece teraz tak juz 3 tydzien i uzywam tego samego plastra od 4 dni i nie odczuwam nic poza małą depresją
na początku rano sraczka, lekkie objawy co 12h. W sumie udało mi się zejść, bo bupra przestała działać totalnie gdy zacząłem walić jakieś głupie dawki iv jakiś czas temu, potem bylo opium, maki aż i to przestało mnie robić jeszcze w miedzy czasie byłem 6 miesiecy na klonach z conajmniej 10mg dziennie miksowane z opio zredukowalem w 3 tyg do 1mg i odstawiłem i powiem ze przez 2 tygodnie nie czułem się za dobrze nie tyle co fizycznie (bezsenność jedynie), co psychicznie totalny rozpierdol ratowany codzienna makumbą ;] z tą śmieszną dawką bupry. Tak na serio o wiele gorzej było odstawić 300mg kody za pierwszym razem niż teraz z pomocą plasterka
bupra dobra do zejscia,
pisze pewnie tak bo przestalo mnie robic (cóż za frustracja gdy 2tyg waliłem coraz więcej i więcej makiwary z przepłuczkami itd itp. choć bez klonów), lecz byłem takze zmeczony juz tym nakurwianiem ze musiałem zrobic przerwe
Pytanie numer dwa. Czy klonazepam wchodzi w interakcje z buprenorfiną? Zażyłem dzisiaj ok 10mg klonów, poczym podałem z 4mg bupry iv. Skręt po fentanylu i tramadolu całkowicie zniknął, ale było czuć niedosyt, taką jebaną pustkę. Dzięki za przeczytanie posta i proszę o pomoc.
Pozdrawiam :)
a i takie pytanie. rozpuszczę 30 tabl Bunondolu w 5 centach ciepłej wody?
Mieszanie fenta, tramca i bupry - no tutaj osobiscie bym się bał zajebać agonistę, a potem antagonistę (nie było żadnych "niemiłych" incydentów)?
#PS. Antraxkelso ten "stary' ? ;>
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
EMP pisze:Jaka jest teraz cena transtec'a 40? Chodzi mi o cene bez refundacji i z nią.
R - 3,20
B - 0
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
EMP pisze:Dzięki a lekarz może to wypisać na bóle nienowotworowe, ot taki ból kręgosłupa na który bez mrugnięcie okiem pisze tramal?
"Jeżeli walczę już od ponad 2 lat z kodą (codziennie minimum 450 mg do tych 900) a ostatnio zacząłem lecieć w browna i mocniejsze opio to ile bupry najmocniejszych plastrów kupić żeby zejść jak najszybciej obojętnie czy iv czy pod język"
może ktoś rozpisze. dzięki.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.