Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
O ile dobrze pamiętam to Maciek na swoim blogu pisał że 25C i 25D wchłania sie przez skórę :blush:
Parathormon@ - może jakiś chujowy spryt dostałeś i stąd problemy z rozpuszczeniem ? %-D abo moze to 25I-NBOMe to jakiś lipny sort, jak np niedawne 25C-NBOMe ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
25C wchłania się przez skórę.
  • 1876 / 23 / 0
Mi sie nigdy nie wchłonęło a nigdy nie uzywalem ochrony :D
  • 290 / / 0
a tak sobie myślę ... mam kartonik 1x1cm

jak bym go roztarł i sniff ?
  • 414 / 3 / 0
Też mogę potwierdzić, że 25C wchłania się przez skórę :-p
  • 21 / / 0
Ktoś mi powie jak zaaplikować 25I-NBOMe ? Skoro na dziąsło nie działa, to w czym rozpuścić kartonik mam ? W wodzie i do nosa wkroplic ?
  • 1472 / 26 / 0
derb pisze:
strzykawką

da się.

wkładasz kartonik do strzykawki (najlepiej 5ml), zaciągasz np 2 ml spirytusu i odstawiasz na godzinę co jakiś czas wstrząsając. Dlaczego do strzykawki? Dlatego, że po wlaniu spirytusu do kieliszka część może odparować, substancja osadzi się na ściankach, łatwo przypadkiem rozlać itp. Ze strzykawki nic nie wyparuje, jak spadnie ze stołu to nic się nie stanie, łatwo schować w szufladzie lub ubraniach żeby nikt nie widział, można nosić nawet w kieszeni.

Wyliczanie stężenie roztworu w uproszczonej wersji

Kartonik zawiera 500ug 25c-nbome
w strzykawce znajdują się 2ml spirytusu (przy tej ilości można pominąć objętość całości roztworu, wystarczy ilość rozpuszczalnika - nikomu nie stanie się krzywda a i różnice są nieznaczne)

Tak więc 2ml-500ug
1ml-250ug

Czyli w ten sposób otrzymaliśmy roztwór o stężeniu 250ug/ml

Substancja rozpuszcza się równo, nie musisz obawiać się, że w górnej warstwie spirytusu znajduje się mniej substancji niż w dolnej.
Można użyć na jakiś podkład specjalna przyjemna tabaka ,było pisane o tym na forum

jednak jestem ciekaw jak by to było bez podkładu
  • 21 / / 0
Jak spirytus wkrople do nosa to chyba oczy mi dupą wyjdą, z wodą się nie da tego zrobić ?
  • 69 / / 0
Cienista Marchewa pisze:
Też mogę potwierdzić, że 25C wchłania się przez skórę :-p
Jak bardzo trzeba się postarać żeby wchłonęło się przez skórę? Robiłeś to celowo czy przypadkiem?
  • 3362 / 349 / 0
Rozrob na jakims proszku: chocby kreatynie, paracetamolu lub tabace.
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.