Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Alexander Shulgin, PiHKAL
no w pewnym znacznym sensie oczywiscie ejst zajebista :) ale na pewno nie warto...
wujek supra
a tu dziewczyna sama wrzuca sie na bardzo glebokie wody, znajac H tylko ze sciemowatych opowiastek znajomych. na bank by sie wjebala szybciutko
wujek supra
kto ci to powiedzial, ja mysle ze osrodek powienienes zmienic, bo ten lekarz co ci takie co powiedzial to chyba ma pojebane w glowie.
a jak nikt ci to nie mowil, tylko sam tak myslisz to nie masz zadnej predyspozycji, tylko jestes zwykly cpun tak jak reszte ludzi tego forum.
No może... prócz dobrej piguły raz na jakiś czas :)
Ja sie moge przyznac ze jestem narkomanem. Ale wy jestescie gorsi, bo ignoranci. lol
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.