Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Alexander Shulgin, PiHKAL
no w pewnym znacznym sensie oczywiscie ejst zajebista :) ale na pewno nie warto...
wujek supra
a tu dziewczyna sama wrzuca sie na bardzo glebokie wody, znajac H tylko ze sciemowatych opowiastek znajomych. na bank by sie wjebala szybciutko
wujek supra
kto ci to powiedzial, ja mysle ze osrodek powienienes zmienic, bo ten lekarz co ci takie co powiedzial to chyba ma pojebane w glowie.
a jak nikt ci to nie mowil, tylko sam tak myslisz to nie masz zadnej predyspozycji, tylko jestes zwykly cpun tak jak reszte ludzi tego forum.
No może... prócz dobrej piguły raz na jakiś czas :)
Ja sie moge przyznac ze jestem narkomanem. Ale wy jestescie gorsi, bo ignoranci. lol
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.