Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
A, mnie się bardzo spodobało 2C-E. Wyrafinowane, ciekawsze niż 2C-P i z mniejszym bodyloadem (o ile w przypadku 2C-P jest nieznośny i psuje trip, tutaj da się go zignorować). Wizualnie bardziej niż po 2C-P, a sam charakter wizualny to coś pomiędzy 2C-B a 2C-P jeśli porównywać do fenek.

Większy trip jeszcze dopiero mnie czeka. Póki co po dwóch doświadczeniach odczucia bardzo pozytywne, i ta synestezja! Do tej pory tylko 2C-E miało tak silną synestezję jeśli chodzi o dźwięki. Synestezja w 2C-B odnosiła się do zmysłów głównie węchu (bardzo łądne zapachy od płci pięknej - no coś niesamowitego, a jestem pewny, że to nie były perfumy :D), dotyku i smaku, w 2C-E to audio i body high.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Może nie tyle error co wzmocnienie, jak w przypadku peyohuasci.
Wydaje mi się że nie masz Czesław racji i w przypadku przyjmowania psychodelików inhibitory MAO mogą mieć ogromny wpływ na działanie substancji co doskonale widać w przypadku tryptamin wzmacnianych rutą czy też moklobemidem.
Takie 2C-E jest agonistą receptorów serotoninowych, ciekawi mnie który rodzaj mao rozkłada je preferencyjnie. Skoro wzmacnianie przy pomocy beta karbolin działa w czasie zażywania meskaliny to wydaje mi się, że moklobemid również mógłby się nadawać do podbijania działania 2c-x

edit: niektórzy leczący się ssri narzekają na słabe tripy więc w ogóle chyba ten post z kosmosu wytrzasnąłeś
Ostatnio zmieniony 05 marca 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 3449 / 122 / 8
Przecież pisałem po pierwsze o groźnych interakcjach, po drugie o znanych a nie domniemanych. Byłoby to głupie w kontekście poprzedniej strony, gdzie ludzie pisali że na SSRI działa na nich kiepsko ;) znasz kogoś komu coś się stało na iMAO + 2C-E? Bo ja osobiście brałem kilka razy, widziałem też reakcje innych i jestem w stanie zaryzykować tezę, że to nie jest groźne. A Ty piszesz o wpływie na samego tripa... Ja nic takiego nie miałem na myśli, w przeciwnym razie napisałbym "NIE WPŁYWA NA TRIPA" zamiast "nie jest groźne".
  • 1993 / 490 / 0
Do tej pory tylko 2C-E miało tak silną synestezję jeśli chodzi o dźwięki.
Również zauważyłem, że 2c-e powoduje dosyć silna synestezję.
U mnie bodyload jednak przy dawce 25mg był dosyć duży. ( Uczucie "nie wiem co mam zrobić", wymiotowałem, roztrzęsienie).
Jednak po 2 godzinach minął niemal całkowicie a sama substancja trzymała mnie około 12 godzin.
  • 550 / 3 / 0
Ja czułem się jakbym miał grypę za każdym razem przez cały czas działania substancji. Za to samo wejście, bodyload, nie był aż tak tragiczny. Dużo bardziej cierpiałem przy 2C-C.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 3 / 0
Gdzie można teraz nabyć 2 c-e? Dla mnie jest to najlepsza fenyleotyloamina, na niej odbiór muzyki (psy progresywnej) jest czymś co polecam każdemu kto kocha muzykę. przeżycie i zupełnie nowe doswiadczenie jest nie do opisania. chciał bym to powtózyć i to nie raz, ale nie mam z kąd, bo w pl jest nie legal, ostatnio koledze w UK nawinełem temat aby sprowadził dla mnie troche tego jak na urlop bedzie jechał, lecz powiedział ze u niego też jest nie legal :( prosił bym o jakieś informacje
  • 6160 / 433 / 12
Tam, gdzie nie funkcjonuje prawo analogowe (UK, USA, Nowa Zelandia odpadają). Kraje, które mają wprost zbanowane 2C-E to: Polska, Dania, Szwecja, Izrael. Tak więc z Czech, Niemiec czy Francji, a nawet Chin można ściągać - jednak jak Was dupną z paczką w ręce to w kajdanki od razu.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 204 / 1 / 0
Muszę powiedzieć, że całkiem ciekawe to 2C-E. Przetestowałem 20mg. Rozkręcało się dość długo. Pierwsze efekty pojawiły się po godzinie jednak pełnia efektów nastąpiła dopiero po 3 godź. Bodyload był znośny, chociaż momentami było nie przyjemnie (uczucie że nie wiesz co ze sobą zrobić, ból głowy na wejściu i zjeździe, czasami odczuwalne bóle w żołądku na zejściu). Substancja bardzo sympatyczna, silna synestezja, muzyka po prostu brzmiała cudownie, według mnie lepiej niż po 25D-NBOMe. Minsem był jedynie bodyload który mógłby być trochę lżejszy. Trzeba będzie jeszcze jakieś następne próby przeprowadzić.
  • 5 / / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: ktoslav »
Przeżyłem dwa eksperymenty w grupie trzy oraz czteroosobowej - pierwszy ok 20mg, drugi 25-30mg + 80mg DXM .

Pierwszy przebiegał bardzo przyjemnie, pierwsze efekty po 40 minutach, szczyt po 1,5h i trwał ze 2h - 3h - początkowo bardzo stymulująco, potem zaczęły się efekty wizualne, podwojne widzenie, rozpływanie, duży trójwymiar w przestrzeni (eksperyment przeprowadzaliśmy w bardzo dużym pomieszczeniu, całkiem zaciemniony, ze sztucznym światłem i głośną muzyką), bardzo silne wrażenie synestezji, zdarzały się również mega napady śmiechu. Na każdego substancja działała jednak inaczej, raz typowo stymulująco przez cały okres, innym razem dość, lekko, z kolei za trzecim porywała w przestworza.

Przy większej dawce zdarzały się już urwania filmu, brak kontaktu z rzeczywistością i wsysanie w czarną dziurę, wrażenie ciągłego śnienia i powtarzalności zdarzeń, silne omamy słuchowe, powtarzanie czynności, ciągłe wrażenie dyskomfortu - wszyscy zgodnie stwierdziliśmy że czujemy się jak w środku choroby psychicznej.

Bodyload dość uciążliwy, zdarzyło się cofnięcie materiału ponad godzinę po żazyciu w postaci piany (pozostałości wigilijnej kolacji) - chęć posadzenia czterech liter na sedesie u każdego, i niemożność wydobycia czegokolwiek.

Schodzenie powolne, długie, bywało już męczące ze względu na intenstywność przeżyć oraz poranne godziny. Po 6 godzinach można było względnie dobrze funkcjonować, a po ok 8-9 godzinach nie było już żadnych efektów.

Substancja ma w sobie wyczuwalny niepokój i pomimo wielu samotnych doświadczeń z innymi psycho, nie przełamałem ryzyka by zażyć ją w zupełnej samotności. Choć kusiło i nadal kusi.
  • 227 / 5 / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: molasar »
Czy to na pewno było 2C-E? Z mojego doświadczenia i nie tylko mojego wynika, że raczej wejście trwa zdecydowanie dłużej i przyspiesza pod koniec instalacji - jakoś po 2-3 godzinach.
Peak też stabilny i nieco dłuższy, co najmniej 3 godziny.
W moim wypadku występowało wrażenie chęci zwymiotowania ale mniej więcej tylko w połowie wejścia i przechodziło [nie było zresztą zbyt mocne]- w trakcie działania nie występowało, podobnie jak stymulacja, która raczej była ukryta pod działaniem wizualno-psychodelicznym.
Co do mocy psychodeli, to nie da się wyrokować, akurat u mnie występowała wyjątkowa czystość myśli - bardzo daleko od wrażenia choroby umysłowej, ale to są już indywidualne sprawy. działanie około 9-12 godzin.
przyjmowałem maksymalnie coś pod 30 mg oralnie.
Może zapodawaliście "doklamkowo"?
Tak się nieco rozpisałem - bo jednak to dość ciekawa substancja jest i można ją polubić ;) szkoda, że jak by coraz mniejsze zainteresowanie nią [zapewne przez niedobrych panów i ich poronione decyzje]

btw. jak mocnym IMAO jest 2C-E ? czy unikać dokładania do niego tryptamin nawet w małych ilościach?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...