A propos musku, to byla szydera, moj wiek dawno przekroczyl gimnazjum.
Fakt, masze myslenie to reakcje chemiczne i to jest w sumie smutne ale i oczywiste. Uswiadomienie sobie tej oczywistosci jest bardzo dolujace. Dla mnie.
angrybrads1 pisze:lepiej niech ta czekolada zostawi ci ten twoj "musk", halo halo gimbaza...
mnie ostatnio zlapala mocna depresja ktoregos dnia, tak ze az chcialo sie plakac myslac o tym bezsensownym zyciu i wtedy zrobilem sobie mocna kawe i dorzucilem dmaa ktora podbija noradrenalnie minelo zaledwie 20-30min a moje myslenie zmienilo sie nagle o 180 stopni, poczulem chec rozmowy, nastroj sie poprawil jak i chec zeby cos zrobic, lekki usmiech na twarzy, pewnosc siebie powrocila a decyzje ktore ciezko bylo mi podjac przed 30 minutami teraz podejmuje w mgnieniu oka bez jakiegos rozczulania sie i wrocilo zdecydowanie jak i odpowiedni poziom agresji jaki powinien byc u kazdego prawdziwego faceta co najlepsze po zakonczeniu dzialania depresja nie powrocila juz po przestaniu dzialania owych srodkow...
ok, bimbaza odpada chlopie, dawno temu wiek te przeszlam a musk byl tylko jako szydera.
Nie wiem czy moj "mega wypasiony smartfon" nie wyslal odp czy ona sie wciaz moderuje. W kazdym badz razie racja. Chemia rządzi nami. Czy to alko, czekolada, depresanty czy inne anty santy na jedno wychodzi - wszystko co jemy, pijemy wdychamy na nas dziala i ma wplyw.
Tak, w moim przypadku alko wyciąga co zle zostalo zapamietane. Skutek - agresja. Na trzezwo nie wracam do tego jak tylko sie da. Tak btw a propos "agresji prawdziwego faceta" - to sliski temat.
a z ta agresja, nie chce sie rozpisywac co mialem na mysli, jestes dziewczyna wiec ciezej ci zrozumiec o jakim poziom agresji mi chodzi, napewno nie o zewnetrzny, bicie ,darcie sie tylko wewnetrzny typu niedawanie sobie wchodzic na glowe, gotowosc do starcia jak ktos sobie za duzo pozwala ,asertywnosc, pewnosc siebie, mowienie wprost bez myslenia czy kogos zranie czy nie itp i wyraz twarzy, jak facet ma wysoki poziom testa i noradrenaliny to widac to po wyrazie twarzy, ja na to mowie odpowiedni poziom agresji u prawdziwego faceta a nie u cieplej kluchy, facet zrozumie predzej co mam na mysli niz dziewczyna ;)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
alko alko cozesty za srodek do odplyniecia w inne rejony podswiadomosci.. pije wlasnie.
kowalskii pisze:Pijany powie co trzeźwy myśli hehehe
Nie lubię pijaków hehehe
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.