Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 247 / 2 / 0
To że właśnie ośmiela, jest jednym z głównych powodów dlaczego chce tego spróbować.
Jeśli chodzi o złe oddziaływanie na układ pokarmowy to taka przeciętna dawka GBL może być porównana do jakiejś ilości alkoholu? Mam na myśli złe odczucia po zażyciu lub na następny dzień.
  • 858 / 50 / 0
Da się kupić GBL jako płyn do czyszczenia felg w jakimś sklepie samochodowym/stacji benzynowej? Można go normalnie pić?
Wyjeżdżam do innego miasta (Opole), a nie zdążyłem się zaopatrzyć, jak ktoś coś wie o dostępności w Opolu to dajcie znać proszę tu lub w pm.
  • 98 / 1 / 0
Rrd, nie znajdziesz GBLa poza internetem praktycznie. Możesz wrzucić ofertę kupna do ogłoszeń drobnych %-D Ale spodziewaj się wyższych cen.
Kulunkele, przy normalnym używaniu (bez ciągów) w ogóle nie czuję oddziaływania na układ pokarmowy, nie wiem jak przy częstszym używaniu/większej ilości.

Jaki odstęp czasowy powinien być zachowany między GBLem i alkoholem, aby niczym nie ryzykować? Mówię o np. 1,2 + 0,6 GBLa na początku, a potem normalnym piciu (parę shotów wódki).
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 247 / 2 / 0
choć czytałem że nie powinno się brać tego z alkoholem, to czy można przyjąć dawkę 1ml np po 1 piwie? Przy raczej dużej tolerancji na alkohol?
  • 545 / 8 / 0
kulunkele pisze:
choć czytałem że nie powinno się brać tego z alkoholem, to czy można przyjąć dawkę 1ml np po 1 piwie?
Lepiej mieć żelazne zasady bo to jednak potencjalnie śmiertelna kombinacja i m.in. panienka w UK się przekęciła po GBL i "just a few drinks" itd., ale nie, po 1 piwie nie zaszkodzi, tym bardziej 1ml.
rrd pisze:
Da się kupić GBL jako płyn do czyszczenia felg w jakimś sklepie samochodowym/stacji benzynowej?
Nie.
  • 536 / 3 / 0
Są różne "sorty" giebla?

Ten co jest obecnie w porównaniu do tego co testowałem kilka lat temu jest strasznie nudny i mało euforyczny.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2876 / 99 / 0
Są różne, były podziały na BASF (ten lepszy, starsi gieblarze walili go na początku jego wielkiej kariery gdy robił nim niebieski samochodzik) i "chiński" pochodzący pewnie z różnych miejsc, mniej lub bardziej hujowy. BASF zawsze trzymał najwyższą klasę i jakość. Wszystkie pozostałe jakie miałem okazję testować były mniej euforyczne, mniej energiczne, może to autowkręta ale wydawało się też, że "brudniejsze", czułem się bardziej struty w ciągach.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 168 / / 0
Tak, są te normalne od BASF i Merck np. i te chujowe z Chin lub od polackich ćwieków robiących je w garażu.

Samochodzik z tego co wiem też ma problemy prawne, a pamiętacie clean****(zjebany zakaz podawania nazwa, i tak w artykule jest)? On był jeszcze przed samochodzikiem. Teraz odsiaduje wyrok 20 lat w USA...

http://www.rp.pl/artykul/157641,752083- ... i.html?p=2
Uwaga! Użytkownik szlachetny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
@up Niezłe jaja.

Co jakiś czas w ogłoszeniach jest sprzedawany giebl od BASFa. To jest ten sam co był u samochodzika? Czy raczej w Polsce teraz ściemniają ze źródłami giebla?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 627 / 7 / 0
Jak bardzo niezdrowe wg Was jest robienie 30-40ml na dobę. Roztwory około 1:150 (2ml/300ml soku), Przy regularnym zażywaniu asparginu.
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
Zablokowany
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.