Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bój się to najprawdopodobniej tylko wejście jest :)
PS. ja na Twoim miejscu puknęłabym teraz 20 mg. ja zaczęłam przygodę z morfiną właśnie od tej dawki, ale miałam wjazd, aż się uśmiecham na samo wspomnienie. tylko że ja wcześniej brałam heroine ~8 lat chyba, nie pamietam, a Ty pisałeś że nie masz doświadczenia z opioidami. Więc wniosek jest następujący: dopóki starcza Ci 10 mg, pukaj 10 mg. Dopiero jak poczujesz, że już Ci to nie wystarcza (a poczujesz to kurewsko szybko) to wtedy puknij 20 mg.Twój organizm zdązy się przyzwyczaić. dziekuję za uwagę.
Ok, skoro 'przyducha' to częste i dobrze znane zjawisko to będę spokojna.
Chodziło głównie o to, że za pierwszym razem nie doświadczyłam tego uczucia i zdziwiło mnie ono przy kolejnej iniekcji. Z opio mam średnie doświadczenie tylko z kodeiną. W takim razie walnę całego tabsika (tak, mam już potrzebę zwiększenia dawki).
Dzięki za szybkie i liczne odpowiedzi, pozdro :)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.