Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nie polecam...zjadlem ostatnio szesc i nic ciekawego sie nie dzialo.
  • 63 / / 0
sprawdzony pic na wode
  • 3 / / 0
Potwierdzam.
Był to mój pierwszy kontakt w życiu z tego typu wynalazkami.
Zjadłam 6 od razu, piłam cały dzień sok z czarnej porzeczki, wybrałam się sama do lasu i... spodziewałam się czegoś większego.
Dostrzegłam tylko wyostrzenia barw i delikatnego pulsowania odcieni.
Jedyne co mi się podobało to to, że momentami mi twarz wykręcało we wszystkie strony:D
Nie polecam.
Uwaga! Użytkownik OrzeszMystique nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Myśle ze wiele osób skusiła wyłącznie fajnie brzmiąca nazwa ;p. Wołgle to można gdzieś jeszcze dostać "fantazje druidów"? Bo z tego co widze to chyba to wycofali
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 360 / / 0
Jeszcze jakiś czas temu na czarnym krążyły. Teraz już nikt ich na dużą skalę nie robi(chyba tylko prywatnie, skala podobna do jednego krzaczka w szafie :))
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 3899 / 240 / 13
Krążyły, bo po delegalizacji trzeba było dopy wysprzedawać, żeby się zwróciło :P.

W ogóle temat powinien zostać przemianowany - już chyba każdy wie, że to nie LSA odpowiada za działanie psychoaktywne w nasionach powoju...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1519 / 20 / 0
A co?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 576 / 11 / 0
Najprawdopodobniej ergometryna, a LSA blokuje wazokonstrykcję.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 372 / 951
Jakieś źródła w tem temacie...?
  • 3899 / 240 / 13
N.t. LSA zobacz wpis o LSD z tihkala w sekcji extends And commentary autor pisze o zerowym działaniu psychoaktywnym amidu kwasu lizergowego.

N.t. Ergometryny - tak podaje angielska wiki - tam też jakies źródło jest podane.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.