@Cienista Marchewa a w sobote mogło się to dziać?
a moje zachowanie było dużo bardziej pojebane, niż kolegi opisywanego tutaj. :scared:
serio, nie wiem nad czym tak tutaj rozmyślacie.
koleś się przećpał (może sigma? :cheesy: ) , do tego można dodać upały, które nie najlepiej działają na stan psychiczny i mamy rozwiązanie.
mógł też nie być wcale aż tak mocno uwalonym i po prostu robić sobie z ludzi jaja.
a szukali go porządkowi, bo może znajomi go zgubili? albo komuś coś ukradł podczas 'nawiedzenia' namiotu? :-)
dziwi mnie tylko, że w takim miejscu ktoś jeszcze przejmuje się takimi akcjami ;-)
gdybym na ulicy zobaczył takiego kolesia to bym się może średnio zdziwił ale na woodstocku...?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.