Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5874 / 1213 / 43
hehe to był Zbawiciel !!! a Wy potraktowaliście go jak ćpuna ; //
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
Działo się to chyba w sobotę coś ok 18-20(chyba). Nie przewidziało mi się bo było z 6 osób i każdy widział to samo.
@Cienista Marchewa a w sobote mogło się to dziać?
  • 23 / / 0
Wątpie, że taki efekt możne być wynikiem użycia soczewki/ek, a jeśli już, na pewno któryś z nich by to zauważył. Jednostronne oświetlenie tez imo odpada, źrenice powinny kurczyć się i rozkurczać symetrycznie. Pozostaje opcja kropli, jakieś zaburzenia ze strony oczu, albo uszkodzenie mózgu. Nie powiem, to co napisałeś jak dla mnie brzmi ciekawie, pewnie też bałabym się będąc na waszym miejscu. Napisałeś, że zachowywał się dziwnie, czym to się objawiało poza bredzeniem itp.? Wykonywał jakies dziwne ruchy, jak było z jego koordynacją? Napisz coś więcej.
  • 562 / 29 / 0
Miałam coś takiego ze źrenicami jak spadłam ze schodów i uderzyłam się w głowę. Intrygująco wyglądało ale trochę mnie niepokoiło. Źrenice wyrównały się po upływie miesiąca. Ani robiona później TK głowy ani badanie dna oka nic nie wykazały. Do dzisiaj nie wiem co to było. Ładnie wyglądało.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 452 / 2 / 0
po mixie DXM + 2C-P + mj moje źrenice były różnych wielkości.
a moje zachowanie było dużo bardziej pojebane, niż kolegi opisywanego tutaj. :scared:

serio, nie wiem nad czym tak tutaj rozmyślacie.
koleś się przećpał (może sigma? :cheesy: ) , do tego można dodać upały, które nie najlepiej działają na stan psychiczny i mamy rozwiązanie.

mógł też nie być wcale aż tak mocno uwalonym i po prostu robić sobie z ludzi jaja.

a szukali go porządkowi, bo może znajomi go zgubili? albo komuś coś ukradł podczas 'nawiedzenia' namiotu? :-)

dziwi mnie tylko, że w takim miejscu ktoś jeszcze przejmuje się takimi akcjami ;-)
gdybym na ulicy zobaczył takiego kolesia to bym się może średnio zdziwił ale na woodstocku...?
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2012 przez ponololo, łącznie zmieniany 3 razy.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 159 / 6 / 0
a jezeli ja mam byc z Wami szczery to ja tak mam. Gdy mam zwala po futrze, albo po jakimkolwiek srodku ktory powoduje rozszerzenie zrenic w miare wyraznie jest zauwazalne ze lewa zrenice mam wieksza od prawej :). Na trzezwo tego nie widac
  • 241 / 6 / 0
u mnie na każdym zjeździe z rozszerzaczy źrenic prawe oko ma mniejszą źrenicę od lewej gałki. co prawda jest to różnica kilku milimetrów ale jest to widoczne jeśli ktoś spogląda Ci w oczy. wyrównuje się w ciągu kilku godzin, maksymalnie po 24h.
dobra pizda.
  • 69 / 1 / 0
I tak to jest - człowiek zamiast przyjąć Mesjasza do swojego serca wątpi w niego, odrzuca go... Zobaczycie, jeszcze się okaże, że ten "szaleniec" to nowe wcielenie Nazaretańczyka, a wy jako ci, którzy nie pomogli swojemu Zbawcy na Woodstocku bo woleli ćpać, chlać i tarzać się w błocie jak świnie, jako pierwsi będziecie smażyć się w ogniu piekielnym!
Uwaga! Użytkownik Lesbia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
hm, ja mam kilka podejrzeń, bo moi dość "ekscentryczni" znajomi byli na woodzie ^^ ale, mimo wszystko, czy można prosić więcej szczegółów dotyczących jego wyglądu fizycznego ?
  • 16 / / 0
Stawiam na Taba.
lubie kanapki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.