Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 174 / / 0
jak sie ma appp mocowo do pentedronu i 4fma ktore wrazenia zaduzego nie zrobilo na mnie ,myslalem ze buty da sie pogubic a tu klops :-)
  • 6249 / 446 / 12
shott pisze:
mocowo
:scared:

Słabsze od obydwu.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 219 / 5 / 0
alfa jest świetna w dawkach <~20mg (oral), taki typowy stymulant do pracy umysłowej. Powyżej czuję za bardzo adrenergiczne działanie, co mnie rozprasza i ogarniam gorzej niż na trzeźwo. Przy dorzucaniu postępuje rozkojarzenie(przy pierwszej powtórce nieznaczne), właściwie nie stosuję re-dosingu. Smak jest znośny, chyba najbardziej neutralny ze wszystkich rc jakie miałem okazję kosztować; kawa jest bardziej gorzka dla mnie.
Świetnie się komponuje z MPPP, które jest zdecydowanie mniej stymulujące fizycznie.
Efektów negatywnych właściwie nie ma przy takim użytkowaniu. Wchodzi szybko, do 15minut, działa do 4-5 godzin po czym można swobodnie zasnąć.
Polecam podczas ciężkiej grypy ;) uleczyło mnie natychmiast z ogólnego osłabienia i wszelkich bóli gdy musiałem uderzyć w trasę rozłożony chorobą(i co mnie zdziwiło-objawy chorobowe były zdecydowanie słabsze dnia następnego).
Rozrywkowy potencjał tego jest jednak nikły.
  • 148 / 14 / 0
euzebiusz pisze:
vi4rus pisze:
Czytając ten temat stwierdzam że a-ppp jest bardzo podobny do MDPV?
Czy się mylę ?
Tylko trochę podobny i chujowy.
Podpisuję się pod tym ;)))))))) Krotko i na temat.
  • 253 / 5 / 0
Oj, a ja się nie zgodzę. alfa to taka ucywilizowana wersja MDPV. To tak jakby od MDPV odjąć większość jego wad uzyskując jeden z lepszych legalnych psychostymulantów dopaminergicznych.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 729 / 7 / 0
Na 8 stronie skończyłem czytać temat, by powiedzieć wam coś.

Dziwicie się, na prawdę się dziwicie, że jak walicie tyle spidów, to macie paranoję po a-ppp? Ktoś tutaj wrzucał a-ppp dzień po władzie i narzekał, że same negatywne efekty. Wrzucacie po 100mg i się dziwicie? Jeszcze w nos, a tym bardziej IV? No sory koledzy, ale substancje tego typu działają najlepiej w mniejszych dawkach, a nie od razu CO TO JA NIE TAKIE KRECHY W ZYCIU WCIONGAUEM. Ktoś inny mądrzej do tego podszedł i zarzucił 25mg sniffem i nie czuł żadnych negatywnych efektów. Jak macie przeorane mózgi stimsami to KAŻDY stymulant będzie powodował tylko negatywne efekty i - może - cień pozytywnych. I nie mam zamiaru was obrażać czy coś, mimo, że może się tak wydawać, ale tak nie jest, ja sam to przechodziłem. Waliłem często różne stimsy w duzych dawkach i w końcu każdy działał tak samo, chwilę po wciągnięciu nieogar, niepokój, paranoja i wielka dupa, czekanie aż zejdzie albo ja zejdę (ucisk na sercu nieprzyjemny, zdrowaśka z każdym uderzeniem [dość szybkie te zdrowaśki były, mimo że stymulacji żadnej %-D ]) Dopiero po paru latach wciagnalem sobie 15mg bufa i miło spędziłem nockę, dociągając mniej więcej taką samą dawkę co parę godzin i mając benzo pod ręką (ćwiara klona dwójki pod język i się ładnie wyoptymalizowało, razem z trzecim dociągnięciem bodaj). Dajcie mózgowi odpocząć, nie wiem ile czasu potrzeba by mózg poradził sobie z wolnymi rodnikami (wrzucajcie też witaminy, niektóre z nich są przeciwutleniaczami, a wolne rodniki oddopaminowe utleniają, 'smażą' synapsę, nie wiem jakie są jeszcze inne przeciwutleniacze ale ziółka jakieś na pewno mają ich mnogość) i odrestaurowaniem systemu dopaminergicznego, ale na pewno dłużej niż serotoninergiczny (psychedeliki można co 2 tyg wrzucać, ale ja uznaję jeden miesiąc za optymalną przerwę, zresztą psychodeliki to inna sprawa, je się wrzuca 'gdy duchy wzywają' a nie by się naspidować). Niektórzy potrzebują i pół roku, by ich system dopaminergiczny wrócił do normy.

A ci, co 'na świeżo' próbowali a-ppp to albo te nieszczęsne duże dawkowanie od razu, albo po prostu ta substancja nie współgra z waszym układem nerwowym.

Co do dawek jeszcze - MDPV dawkuje sie okolo 10mg, więc co wam wpadło do głowy wrzucać od razu 100mg, i to jeszcze ktoś IV z czymśtam też 100mg, skoro a-ppp jest podobne do niego?

Wybaczcie, że nie wniosłem nic konstruktywnego do tematu, ale pocieszę was. Mam a-ppp i będę robił próbę jakoś za tydzień, bo niedawno właśnie bufa robiłem. I zacznę od dawek circa 5-10-15mg donosowo. Pierw jednak muszę dać organizmowi odpocząć, mimo, że buf wcale jakoś przepotężnym stimsem nie jest. Dam znać co i jak po testach.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 195 / 2 / 0
Przed chwilą zrobiłem pierwszy w życiu test z a-ppp. Ogółem myślałem, że będzie się znacznie lepiej nadawało jako stymulant do pracy umysłowej. Poszło ok 60 mg w nos. Ktoś wcześniej pisał, że jest zaskakująco ,,aksamitne" dla nosa i trudno się z tym nie zgodzić. Wchodzi mniej niż 5 minut i czuć wyraźnie poprawę nastroju i skok motywacji. Jednak przez pierwsze 15 minut trudno mi się było skupić na jednej rzeczy, następnie efekty dość szybko opadają i znika cała ta motywacja i szczęście. Zrobiłem kilka stron notatek, ale nie ma tu tego uczucia posiadanie wielkiej wiedzy i radości z jej poszerzania jak w przypadku etylofenidatu. 2,5h po zażyciu nie czuję już prawie żadnego działania, zejdzie raczej bez bólu psychicznego. Następnym razem zobaczę jak spisuje się podobna dawka oralnie. Chodzi mi bardziej o wydłużenie działania niż efekt wejścia.
  • 31 / / 0
Jedz to, a nie wciągaj jak chcesz się po tym uczyć. 50mg do japy powinno wystarczyć na produktywną stymulację.
  • 42 / 1 / 0
Brak tolerki, na oko 30-40 mg oral. Praktycznie nic nie poczułam, później sniff - też mało co, lekkie podenerwowanie. Biorę ssri (escitalopram 10mg), czy jest możliwe że przez leki nie poczułam praktycznie nic? Między sniffami kiepsko też szła mi rozmowa między innymi osobami..
  • 13 / 1 / 0
Re: alfa-PPP
Nieprzeczytany post autor: alche »
testowalem ostatnio zajebiste bania 10h prawie jak po fecie
...póki nie stałem się tak duży, że znikłem - moja prędkość była tak wielka, że wszystko pozostałe się zatrzymało - przypatrywałem się całemu wszechświatowi...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.