Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
wwr18 pisze:Wystarczy skruszyć na taki pyłek i wciągnąć. A co do rozpuszczalności to nie mam pojęcia, bo nie mam zamiaru tego pić;d
Co to rozpuszczania , rozpuszczaja się te kryształy całkiem całkiem szybko,w zależności od objętości potrzebnej rzecz jasna
wwr18 można to zażywać w postaci roztworu wodnego /etanolowego lub dożylnie. W zależności od preferencji rzecz jasna . Więc nie koniecznie trzeba połykać , a jeśli nawet to doustnie polecam ze względu na przedłużone działanie szczególnie jeśli chodzi o dorzucanie.
Ja zawsze zaczynam sniif a następnie bombki lub poprostu połykam kryształki :yay: :yay: :yay:
koljaczek pisze:
Co to rozpuszczania , rozpuszczaja się te kryształy całkiem całkiem szybko,w zależności od objętości potrzebnej rzecz jasna.
wwr18 można to zażywać w postaci roztworu wodnego /etanolowego lub dożylnie. W zależności od preferencji rzecz jasna . Więc nie koniecznie trzeba połykać , a jeśli nawet to doustnie polecam ze względu na przedłużone działanie szczególnie jeśli chodzi o dorzucanie.
Ja zawsze zaczynam sniif a następnie bombki lub poprostu połykam kryształki :yay: :yay: :yay:
Też wam po sniffie wariowały śliniaki? Chyba w całym swoim życiu nie wyplułem więcej śliny co dziś
Zamawiam następną dostawe :-D Bardzo fajna ta substancja
pozdro!
primum non nocere
Też wam po sniffie wariowały śliniaki? Chyba w całym swoim życiu nie wyplułem więcej śliny co dziś
Nie robi się w ogóle żółty w nosie i nie ma słonego smaku zbytnio. Wygląd też ma jakiś dziwny bo wygląda jak zbita szyba na małe kawałki i troche proszku prawie pyłu.
Nie wiem czy to wina tolerancji, bo zużyłem Pente i etylofenidat w 3 dni (1g Pente i Etylo też 1g), a to był sort droższy i odczuwalnie lepszy, dopiero po tym zacząłem testować ten tańszy i lipa totalna grama potrafie zrobić w 2 godziny i w nocy usnąc przy pomocy małej ilości neuroli. Możliwe, że Perazyna może tak niwelować efekty ? Biore ok godziny 21:00 100mg perazyny, a pentedron snifem o 5 rano przed pracą. Nie wiem co zmienić; czy staf, czy nie brać perazyny i spać w nocy 3 godziny, czy po prostu zrobić sobie miesięczną przerwe. Możliwe, że odpowiedzi znalazłbym w temacie ale łeb mi pęka i nie dałbym rady nic znaleźć. Z góry dziękuje za odpowiedź.
''Ludzie znają dziś cene wszystkiego, nie znając wartości niczego''
alessandroc105 pisze:Ostatnio zamówiłem Pentedron po promocji 25pln za gram
Pentedron z tamtąd jest w postaci nieregularnych aczkolwiek naprawdę sporych kryształków, worek wyposażony w dwie naklejki, pakowany w kartkę,kopertę, kopertę i znów w kopertę tak?
prawdą jest , że pomimo iż wygląd, smak ma jak większość pentedronów na rynku bywa i tak że 1g robię w noc,ale nie mniej , pomimo iż stary wyjadacz ze mnie to nie dał bym rady .
Czasami odczuwam,że bywa słabszy , ale euforii żadko doznaję po pente dawki sniff/oral 0.06-0.12.
Etylo z tamtej promocji też nijaki , a ethcat trzepie niemiłosiernie ale taki krystaliczny puder w dodatku lepki ,
little-offtop
Zatem nie jest to pierwyj sort. ale jak zamawiam z tamtąd 10-20 pente zawsze dostaję gratisa: gram jakiegoś śmiecia tj. 3,4dmmc lub EPH, próbowałem z tamtad również MXE i po 50mg pod język, 30 w nos , 30 na język byłem w stanie dojść bocianim krokiem do sklepu, chociaż nie rozumiałem istoty zakupów.a wizuale tylko przy zamknietych oczach . Więc i tak nawet MXE z tamtad pozostawia co nieco do życzenia
''Ludzie znają dziś cene wszystkiego, nie znając wartości niczego''
Też się zastanawiałem czy nie wina vendora/ceny , później sobie uświadomiłem że jestem ćpunem i szukam winnego , odpuszczam na tygodniu a w weekend znów badania i efekty każdorazowo inne
chyba znaczącym czynnikiem jest ogólne S&S, więc nosy do góry ! :)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.