ODPOWIEDZ
  • 190 / 1 / 0
Kolega ostatnio wspominał o miksie, który ma smakować jabolem. :) Niestety nie dane mi było spróbować:
Löwen-Prise + Ozona Cherry (lub Raspberry, nie pamiętam dokładnie)
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 1 / / 0
biały słoń + czarny red bull boli ale dobra po pracy najlepsza jak wyczyszczam noc zakochałem się w tej mieszance
:-D :-D :-D :-D :-D
  • 648 / 69 / 0
Odkopuje bo ciekawy temat który mnie interesuje od dawna. Redbull + gawith oryginalny = gówno, 0/10. JBR Green plus redbull = 4/10, redbull podnosi moc, ale zostaje pyszny aromat jbra
Proporcje 1/1
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.