Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
@up piękny okaz :D
ja tam nie wiem jak to jest, bo nie mam takich postanowień, ale jak ktoś sobie powie np. dwa razy na tydzień, albo 50mg na dzień - to nie da się tego przestrzegać? swoją drogą ja z MDPV miałem miesięczne ciągi, ale nie uważałem się za "wjebanego". ciężko było to przerwać, ale nie miałem żadnej tolerki, a withdrawal trwał tydzień. co ułatwiało zadanie to efekty negatywne przy lekkim OD MDPV (stany lękowe itp.).pilotpete pisze:1. I tak się wjebieszOd beta-ketonów bardzo ciężko się uwolnić :P I nie wmawiaj sobie, że jak jesz mało teraz, to będziesz potrafił się opanować później :-p
źródło?pilotpete pisze:2. Można mieszać, tylko też wszystko z głową, Pentedron jest mocno kardiotoksyczny, więc nie dopierdalaj organizmu doszczętnie.:D ja idę o zakład, że znajdą się tacy co tak robili ;)pilotpete pisze:3. No raczej nierozbite kryształy ciężko Ci będzie sniffować :-D
Sam sobie przeczysz kolego, skoro miałeś miesięczne ciągi z MDPV. To że sam nie uważałeś się za wjebanego, nie znaczy, że wjebany nie byłeś. Sztuką jest przyznać, że się w coś wjebałeś, a nie udawanie, że wszystko jest ok.
Pentedron mocno siada na serducho. Źródło? Moje doświadczenie.
Sam waliłem kryształy sniffem, ale trochę mija się to z celem, dlatego odradziłem to od razu ;)
pilotpete pisze:
primum non nocere
ohYeah pisze:bo na zjeździe masz przyspieszone tętno?pilotpete pisze:
Modyfikowany Bigos pisze:Mocno to siada na serducho przy dawkach +300mg na kreske ^_^ a
pilotpete pisze:
Nie ma to jak konstruktywny post. Ale nie mam do Ciebie żalu, widzę że niedawno się zarejestrowałeś, więc pewnie nie masz porównania do 4-MMC, bufedronu czy innych beta-ketonów.
akurat data rejestracji nie ma tu nic do rzeczy - mam porównanie do wielu beta-ketonów i na moje serce najbardziej wjeżdża bufedron.
Pente długo był dla mnie ketonem totalnie bez-zjazdowym. ;-)
primum non nocere
ohYeah pisze: Pente długo był dla mnie ketonem totalnie bez-zjazdowym. ;-)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.