Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / / 0
Generalnie te małe kryształki lepiej się wchłaniają ? czy wchłanianie do śluzówki jest takie samo ?

@up piękny okaz :D
  • 51 / 1 / 0
pilotpete pisze:
1. I tak się wjebiesz %-D Od beta-ketonów bardzo ciężko się uwolnić :P I nie wmawiaj sobie, że jak jesz mało teraz, to będziesz potrafił się opanować później :-p
ja tam nie wiem jak to jest, bo nie mam takich postanowień, ale jak ktoś sobie powie np. dwa razy na tydzień, albo 50mg na dzień - to nie da się tego przestrzegać? swoją drogą ja z MDPV miałem miesięczne ciągi, ale nie uważałem się za "wjebanego". ciężko było to przerwać, ale nie miałem żadnej tolerki, a withdrawal trwał tydzień. co ułatwiało zadanie to efekty negatywne przy lekkim OD MDPV (stany lękowe itp.).
pilotpete pisze:
2. Można mieszać, tylko też wszystko z głową, Pentedron jest mocno kardiotoksyczny, więc nie dopierdalaj organizmu doszczętnie.
źródło?
pilotpete pisze:
3. No raczej nierozbite kryształy ciężko Ci będzie sniffować :-D
:D ja idę o zakład, że znajdą się tacy co tak robili ;)
[/quote]

Sam sobie przeczysz kolego, skoro miałeś miesięczne ciągi z MDPV. To że sam nie uważałeś się za wjebanego, nie znaczy, że wjebany nie byłeś. Sztuką jest przyznać, że się w coś wjebałeś, a nie udawanie, że wszystko jest ok.

Pentedron mocno siada na serducho. Źródło? Moje doświadczenie.

Sam waliłem kryształy sniffem, ale trochę mija się to z celem, dlatego odradziłem to od razu ;)
  • 869 / 15 / 0
pilotpete pisze:

bo na zjeździe masz przyspieszone tętno? %-D
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 51 / 1 / 0
ohYeah pisze:
pilotpete pisze:

bo na zjeździe masz przyspieszone tętno? %-D
Nie ma to jak konstruktywny post. Ale nie mam do Ciebie żalu, widzę że niedawno się zarejestrowałeś, więc pewnie nie masz porównania do 4-MMC, bufedronu czy innych beta-ketonów.
  • 2428 / 90 / 0
Mocno to siada na serducho przy dawkach +300mg na kreske ^_^ a
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Mocno to siada na serducho przy dawkach +300mg na kreske ^_^ a
EEE to ja jem zazwyczaj tak 2 x po 130, więc nie mam co się martwić :-D
  • 301 / 7 / 0
Jak zaczniecie miec omamy wzrokowe i jak pot będzie leciał wam po całym ciele nawet bez wykonywania żadnej czynności, nawet przy włączonym wiatraku/klimie oraz jak ręce będą wam latać jak u osoby chorej na parkinsona to znaczy że wzięliście za dużo :D
  • 869 / 15 / 0
pilotpete pisze:

Nie ma to jak konstruktywny post. Ale nie mam do Ciebie żalu, widzę że niedawno się zarejestrowałeś, więc pewnie nie masz porównania do 4-MMC, bufedronu czy innych beta-ketonów.
przecież zażartowałam, wyluzuj.

akurat data rejestracji nie ma tu nic do rzeczy - mam porównanie do wielu beta-ketonów i na moje serce najbardziej wjeżdża bufedron.
Pente długo był dla mnie ketonem totalnie bez-zjazdowym. ;-)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 51 / 1 / 0
Spoco loco. Mi pentedron w krysztale mocno wjeżdża na serducho, spotkałem się z wieloma opiniami, że jest pod tym względem gorszy od 4-MMC, no ale każdy organizm reaguje inaczej. :)
  • 438 / 6 / 0
ohYeah pisze:
Pente długo był dla mnie ketonem totalnie bez-zjazdowym. ;-)
- jak dla mnie Lider, łagodniejszy od bufedronu przynajmnije w subiektywnych odczuciu na organizm, nie mam ciężkich zjazdów bo nim, jak po ethcacie nawet po 2 krechach to mam całodzienny zjazd i humor "potnę się", po pente na zjeździe wystarczy mi zjeść coś dobrego nawet na siłę czy pojść na basen czy spacer i jest o.k , ethcatu często nie umiem sobie wybaczyc przez nastepne dwa dni ; jakies takie chore poczucia winy się włączaja
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.