|
\__/
dziwisz sie czemu ja wysmiewaja? ja ani troche ]diziwić to się nie dziwię, co nie znaczy, że akceptuję takie zachowanie :#: . rozumiem też Z&Z. sam mam problem z dragowym 'rozprawiczeniem' :-/ <dodam, że na forum trafiłem pod koniec zielonej, poprzedniej wersji. najpierw byłem, i nadal jestem jako GrupaOlewająca... potem Coen, a jak mi zjadło hasło to obecna ksywa>. różnica jest tylko taka, że ja wciąż mieszkam z rodzicielką ... ale jak zacznie się wreszcie sezon na grzyby i uda mi się jakąś miejscówkę znaleźć to kto wie. w planach pewno trawka salvia i mooże LSD.
kurcze miało być poparcie dla Z&Z a wyszła sesja terapeutyczna heh <_<
Jeżeli chodzi o GG - mam i powinno gdzieś w czeluściach mojego profilu być dostępne. ;-) Już paru ludzi z tego forum łapało mnie na GG, więc skądś musieli mieć mój numer.
Wracam na forum?...
napisałem to a zapomnialem podac nr gg :-D 9655797
zewsząd i znikąd pisze: Jeżeli chodzi o GG - mam i powinno gdzieś w czeluściach mojego profilu być dostępne. ;-) Już paru ludzi z tego forum łapało mnie na GG, więc skądś musieli mieć mój numer.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.