Mam dobry dostęp do dobrej meth i na dodatek całkiem tanio ale dobrze wiem, że nie warto kumplować się z tym zbyt często, w ogóle jeśli ktoś ma słabą wolę to nie powinien próbować ale tak jest właściwie ze wszystkim.
Ale jeśli ta znajomość będzie trwała dłużej, to możesz mieć problemy z kielnią.
Gdzieś tam kiedyś tam czytałam, że to jak mocne nasze stałe zęby będą w dużej mierze decyduje okres dzieciństwa ale nie będę się mądrzyła bo nie pamiętam tego dokładnie a może mi się to przyśniło w ogóle a duckduckgo mam za daleko i w ogóle to mi się szukać nie chce ^_^
AliceInChains pisze:jakieś tam ostatki śliny są dla mnie groźne bo zdaje mi się, że w nich też co nieco tego pływa
anonymysz2 pisze:popytajcie osób co walą systematycznie już jakiś czas czy jakby teraz mieli decydować czy próbowali by meth
z resztą napiszę w imieniu wielu moich znajomych, że fukają na fukanie :}}}
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.