Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 47 / / 0
No ja mówiłem że nie warto wyrzucać nawet bardzo wyeksploatowanych plastrów a już wyrzucanie po jednym użyciu to czyste marnotrawstwo. Te bardzo zużyte może nie upierdolą ale przy ciężkim skręcie mogą uratować dupsko.
  • 154 / 1 / 0
Przy ciezkim skrecie, jak nie ma sie juz bupry to idziesz do apteki, wrzucasz najpierw 1 avio (mowie o OTC zeby bylo najlatwiej), do tego 2 paki antka/thio + w razie czego jedna paka na wieczor i tak mozesz smigac.

Ja napierdalam po 8 paczek kody, zeby miec normalną lute, a na skrecie wystarcza mi czasami nawet jedna paczka thio na te 14h.

A teraz ja mam pytanie, bo znow do kody wrocilem (a bupra lezy, chodz o 6 rano weszlo z pod dziasla 2mg - transtecki 40mg, i teraz dorzucilem kolejne 2mg bo nie mam skreta ale za to srake pierwsza klasa.

W sobote tak gdzies o 6/7 rano bd walił kode (bo jutro dopiero znow samochod bd mial, bo stoi w serwisise - a bez fury to mam 4 km w jedna strone do apteki na dodatek dzisiaj tylko alodobowki a najblizsza odemnie jest 20 klocow wiec odpada, pozatym juz zjadlem ciutke bupry).

Chyba nie powinno byc jakiegos zonka jak jebne kode w nocy z piatku na sobote (no bo teraz po ponad 2 tygodniowym ciagu na kodzie, zjadlem - lacznie z tym co mam teraz w japie - ok 3mg bupry), w postaci balona, swedzenia etc (co prawda mam difergan ktorym podbijam kode oraz aviosa + cetyryzyne)?
Nie bs mial histaminówy (bo z skreta fizycznie nie mam, a z dupy leci jak z kranu ;/).

Wyjdzie ze od przyjecia bupry, do jebniecia kody minie jakies niepelne 48h.

Przy tak niskich dawkach, chyba nie trzeba czekac az 4 dni ? (kiedys jak tak "przerywanie" wlasnie skręta leczylem bupra to juz smialo po 48h koda dzialala w 100%).

Na dodatek gdzies mi sie kiedys obiło o oczy oraz uszy, ze w niskich dawkach wlasnie do >3mg, podobno nawe w szpitalu daja mx jak kogos w chuj boli bo ma raka czy cos, ze 3mg bupry i odrazu po tym ok 5 - 10mg morfiny...
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Dziwny szpital, bo podanie morfiny, i silniejszej buprenorfiny mija się z celem całkowicie. Może pielęgniarka nie wiedziała, w końcu to nie doktor z tytułu.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 154 / 1 / 0
zjadlem 45 min temu 675 kody + 25mg proma.
Wzialem wczoraj o 15 ok 1,5 mg bupry (wczesniej o 6 rano poszlo ok 2).
koda chula, leciutko czasem zaswedzi a ja skreta juz nie mam i mi wreszcie cieplo.

Nawet na hr ktos miksowal te 2 subst i mowil ze tez wszystko git.
Noramalnie na zadupiu w samochodzie zrobilem ekstrakcje + na wszelki wypadek wzialem 1 avio i 10mg cetyryzyny.
Faza lekka i leciutkie noddy sa, mam wrazenie ze koda w malych dawkach nie blokuje tak receptora.
Po oporowym skrecie ani sladu. Jak to jest?
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
FuckFriendz pisze:
Nawet na hr ktos miksowal te 2 subst i mowil ze tez wszystko git.
ja kiedyś wzięłam rano 300mg kody, potem na to dołożyłam 1,5mg bupry.
generalnie fazy się ładnie nałożyły na siebie, było ciepło i przyjemnie, noddy zajebiste, prowadzenie samochodu praktycznie niemożliwe (aczkolwiek udało mi się).
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 154 / 1 / 0
tak to bez lipy, wlasnie mi chodzi o ta moja akcje
Najpierw bupra (ktora blokuje dzialanie kody + balona), a po 13 h (gdzie minimum to ponad 60h) jeb 4,5 paczki.
Zawsze bylo niemozliwie, koda
nie dzialala, a ja caly spuchniety oraz czerwony.
Ocb z tym?
  • 47 / / 0
Wg mnie biega o to ze bupra jest częściowym agonistą i częściowym antagonistą. W mniejszych dawkach jest agonistą przez co działa rekreacyjnie a dopiero w dużych typowo zapycha receptor. Sam zauważyłem że w przypadku bupry, "więcej" nie znaczy "lepiej".

Edit:
Właśnie przeczytałem Twój post w FAQu gdzie sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie : )
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2012 przez nogeneration, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 554 / 5 / 0
witam ponownie, biore 2x po 4mg dziennie czy redukcja o jeden milimetr z plastra codzien bedzie łagodna i skuteczna?Kroje teraz 2cm wieczorem, mam na rano i wieczór i tak w kółko.lepiej po milimetrze dziennie czy jakos inaczej zeby zejsc do poziomu kody ii potem ją redukowac ?pozdrówka wszystkim
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 33 / / 0
zredukuj powoli (o 2mm/tydzień) do 1cm, potem przejdź na kodeinę i z niej schodź.
Uwaga! Użytkownik undimensional jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 3 / 0
Czy efekty uzyskane po podaniu bupry iv sa znaczaco lpsze niz po zuciu? Oraz jaka dawke iv najlepiej podac na 1 raz majac znikome doswiadczenie z opio koda kilkadziesiat razy dawka 450 mg robi mnie znikomo i pare razy morfina oraz przepluczka z maku
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.