Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 4 / 0
siał ktoś mak z Polo-marketu ?
  • 12 / / 0
Nie no zazdrość mnie ogarnia jak czytam że co u niektórych główki już wyrosły, kurde. U nas na pomorzu to dopiero sałatka jak podkolanówka a siane dwa miesiące nazad ! NO ale co tam, mus poczekać jeszcze, EURO się skończy to żniwa się zaczną w końcu, a żyłki już brykają.
  • 2538 / 215 / 0
jeśli wyrosło dużo małych makówek to co zrobić bawić się w opium ? Czy lepiej ściąć zasuszyć i na makiwarę ? Dużo mam takich maczków u których kwiaty mniejsze niż u polnych :( za to niektóre to piękne okazy :D
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1033 / 7 / 0
zbieraj opium, huknij i potem dopij makiware
zajebiesz sie 2x jednym makiem
a jeszcze lepiej: zbieraj opium, zacetyluj, huknij (bedzie na wiecej razy), a makowki susz na odpal
  • 694 / 7 / 0
od zajebania mi wyrosło z PST, a mocniejsze w porównaniu z działkowymi ze 2x. Pytanie jak teraz jest sałata, to czy wyrośnie jakiś średniej wielkości mak? bo również od zajebania tego mam
  • 2538 / 215 / 0
czy płatki kwiatowe z maku lekarskiego mogą się do czegoś przydać ? np ugotować z nich napar , spalić itp. ? Całkiem ładnie maczkiem one pachną
  • 3362 / 351 / 0
Nie sadze. Mozesz sobie z nich lozko zascielic do majkowego noddingu aby poczuc sie jak w Amerikan Buty.
  • 2518 / 27 / 0
snooze pisze:
od zajebania mi wyrosło z pst, a mocniejsze w porównaniu z działkowymi ze 2x. Pytanie jak teraz jest sałata, to czy wyrośnie jakiś średniej wielkości mak? bo również od zajebania tego mam
Skąd wiesz, że są 2x mocniejsze w porównaniu z działkowymi, skoro nie masz jeszcze makówek. Nie próbowałeś to się nie wypowiadaj. Pogoda sprzyja, to z sałaty powinny wyrosnąć całkiem dużo, dużych główek. Jeszcze dużo zależy od ziemi na której siejemy, Sam się zdziwiłem, jak posiałem poprzepłuczkowe nasiona na po wykopowych pagórkach i teraz zbieram mega wielkie makówki.
chlorekturbokofeiny pisze:
czy płatki kwiatowe z maku lekarskiego mogą się do czegoś przydać ? np ugotować z nich napar , spalić itp. ? Całkiem ładnie maczkiem one pachną
Możesz zrobić tak jak napisał FajnieJest, albo zaparzyć płatki. Taki napar jest dobry na poranną chrypkę, lekki kaszel.
  • 2538 / 215 / 0
dzięki za odpowiedź jak pozbieram wiecej to może się pokuszę
  • 2466 / 15 / 0
Jeżeli sami nie wysiejecie i będziecie liczyć na dziko rosnące to szybciej znajdziecie czyjś spot z mj. Przekonałem się dziś o tym. Do tego rząd nas doprowadził że nasz Polski kwiat jest na skraju wyginięcia a jakiś chwast z kazahstanu rośnie gdzie chcę. Choć sam lubię mj to taka jest prawda. Taka jest prawda.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.