Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
alkohol wiadomo, inni mowia ze dobrze dziala wypicie duzej ilosci kofeiny przed itp
macie jakies sprawdzwone rady? pzdr
Mam takze pytanie no2:
Wyczytałam, że z koksem jest tak jak zaczniesz od jakiejs dawki to pozniej bez znaczenia jaka kreche przywalisz (taka sama czy tam wieksza) faza i tak bedzie sie utrzymywac na tym samym poziomie co po pierwszej kresce...
Jak to jest z koksem...a moze np jak zaczne od 150mg a pozniej bede dociagac po 100 faza mi sie utrzyma tak jak przy 1 kresce 150mg? :))
Przy innych substancjach niczego takiego nie zauwazylam, za kazdy razem wlasciwie wielkosc kreski decyduje o tym jaka bedzie faza i nie ma wiekszego znaczenia jaka byla ta pierwsza.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.