Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
alkohol wiadomo, inni mowia ze dobrze dziala wypicie duzej ilosci kofeiny przed itp
macie jakies sprawdzwone rady? pzdr
Mam takze pytanie no2:
Wyczytałam, że z koksem jest tak jak zaczniesz od jakiejs dawki to pozniej bez znaczenia jaka kreche przywalisz (taka sama czy tam wieksza) faza i tak bedzie sie utrzymywac na tym samym poziomie co po pierwszej kresce...
Jak to jest z koksem...a moze np jak zaczne od 150mg a pozniej bede dociagac po 100 faza mi sie utrzyma tak jak przy 1 kresce 150mg? :))
Przy innych substancjach niczego takiego nie zauwazylam, za kazdy razem wlasciwie wielkosc kreski decyduje o tym jaka bedzie faza i nie ma wiekszego znaczenia jaka byla ta pierwsza.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.