Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 202 / 1 / 0
Czarny scenariusz nie musi okazać się jedyny, ale wiadomo, że lepiej dmuchać na zimne ;)

A ja jeszcze nie mogę się otrząsnąć po tym co mi się przytrafiło kilka godzin temu. To scena jak z jakiejś głupiej komedii amerykańskiej. Otóż, wypuściłam szynszyla, żeby pobiegał po pokoju. Do pokoju w którym trzymam maluchy zamknęłam drzwi. Okazało się, że nie do końca i ta mała menda zeżarła mi 3 roślinki! ES, Euforię i Blue White Canadian wszystkie ok. tygodnia. Rozpaczam jako matka, ale przynajmniej to były gratisy, a nie docelowe pestki. Inaczej ten siwy dziad zdobiłby podłogę w postaci dywanu.

Zdenerwowałam się, bo trochę mi to jednak pokrzyżowało plany i musiałam domówić 2x ES i 1x Shaman, żeby ochłonąć ;)
all you need is weed
  • 5 / / 0
Majesrson jak węszą to nie dobrze, na automaty za mało 7 litrów 9 najlepiej.
  • 1519 / 20 / 0
Nananana pisze:
Jakbyście mieli raz tylko zobaczyć roślinki swoje w okresie od zasadzenie do ścięcia, to kiedy byście celowali, tj żeby wyrwać męskie. Uprawa full natural, nie można zbyt ingerować lol.
A automaty to kagda? po 3-4 tygodniach od kiełkowania?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 8 / / 0
Jak uwazacie czy jest sens abym pod koniec czerwca posadził na oucie lowrayderki? Bo na "normalne" jest już wtedy za późno tak? Jestem laikiem jeśli chodzi o sadzenie na oucie.
  • 1519 / 20 / 0
lowrydery potrzebują jakichś 2 miechów może ciut wiecej by dojść, więc jak wysadzisz pod koniec czerwca to bedzie git
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 800 / 67 / 0
jak wam idzie? :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 303 / 1 / 0
Z 7 wysadzonych roślin 4 przetrwały pierwsze obfite deszcze, reszta zgniła. Są 3x ES i jedna Purple Maroc. Dziś trzeba będzie lecieć zabezpieczyć przed zimnem, a za jakieś 2 dni wysadzić automaty (fem: 3x ak47, polar light, big berry, diesel ryder). DR miały być 3, ale jedno nie wykiełkowało, drugie ma problem z otwarciem się po zrzuceniu pestki. Na szczęście trzecie w miarę wygląda. Jakaś strasznie słaba seria się trafiła. :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Ja mam spota na pomorzu i jak na razie planty dają radę z pogodą a teraz może być tylko lepiej
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 202 / 1 / 0
U mnie póki co jest ok. Ale dziś zaryzykowałam i nie osłoniłam plantów, a że wyjechałam daleko, niech się dzieje wola Boża. Jak przetrwają to będzie najlepszy dowód na to, że wytrzymają takie przymrozki, a jak nie wytrzymają to najlepsza nauczka dla mnie na przyszłość %-D
all you need is weed
  • 800 / 67 / 0
@white
no właśnie ta pogoda nie jest za fajna... moje automaty stanęły w rozwoju.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.