Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 283 / 6 / 0
Szczerze to jest pewne pobobieństwo, ale lekkie. Po kamfetaminie przy ilości powyżej 200mg już była za duża (po prostu nie przyjemna) stymulacja i problem ze snem.

A po tym po prostu czuję się super. Podwyższona pewność siebie, samopoczucie znacznie lepsze i chęć do działania, lecz powtarzam jest to około 50% tego co można wyciągnąć z koksu.

Beta ketonów zbyt wiele nie próbowałem, chyba tylko 4mmc, 4mec i bufedron, a do żadnego z nich nie porównałbym DMC.
Podejrzewam, że DMC to miły, subtelny dopaminergiczny stymulant. Nie usatysfakcjonuje ketonowego zwierza - nie ma pewnie tego "kopa".
Mogę się pod tym podpisać wszystkim ręcyma i nogyma ;)
  • 1049 / 10 / 0
Do kokainy to nawet nie jest podobne, moim zdaniem. A podkreslam, ze jestem wielkim i oddanym fanem kokainy.
  • 204 / 6 / 0
canabisman: jaka dawka, jaki sposob podania oraz ile czasu na Ciebie podzialalo ?
  • 283 / 6 / 0
@up
takie minimum to około 80-100mg, przy tej ilości czuć lekkie pobudzenie(albo raczej chęć do działania), większą pewność siebie, poprawę nastroju, chęć do rozmów, ale raczej na konkretne/poważne tematy, niż pierdolenie o Chopinie ( bez urazy dla Chopina oczywiście). Działanie zaczyna się po około 5-10 minutach i utrzymuje około 1h.
Po tym czasie powoli sobie schodzi nie pozostawiając żadnego doła ani nic w tym stylu. Po prostu koniec działania. End of story.

Ale wczoraj chyba wyciągnąłem maksimum z tego prochu ;)
Poszło w klame około 220mg na raz, i poczułem się po prostu zaaajebiście. Jak po dobrym koko. Pełne skupienie na wszystkim, fajny kokainowy rush, po prostu super mood on ;) I tak dobre 2h po czym powoli sobie przestało działać.

Fajnie się miksuje z EPH w ilości 10mg EPH i 100mg dmc. Działanie DMC wydłuża się znacznie + dochodzi lekki speedzik z EPH .
Ale zaznaczam, że to tylko ja i na innych może działać inaczej lub w ogóle, jak widać po większości postów w tym dzziale ;)
  • 1615 / 29 / 0
Osobiście nie testowałem, ale znajomi próbowali i mówią że cieniutko klepie. W dyskusji widzę zdania podzielone...
  • 1049 / 10 / 0
No to masz szczescie canabisman, bo jak dla mnie to nie przypomina w ogole kokainy. Wczoraj wzialem od kumpla 200mg DMC i znow kupa, pociagnalem pozniej pentedron, duzy krysztal i tu dopiero zaczelo cos sie dziac z dopamina. Jak dla mnie flow po DMC jest taki, jak po wypiciu kawy i pierwszym papierosie danego dnia. Kumpel tez tak twierdzi. Dzis pociagne koks to na biezaco porownamy... :)
Poza tym nie robi to furory w UK przy tak niskich cenach tego za gram... A to juz pokazuje, ze nie ma tam odbiorcow, bo to rynek obeznany z koksem dobrej jakosci i gdyby to przypominalo realnie koks, to by szlo tonami, a jak juz pisalem, tak nie jest. Poza tym kokaina jest tak wyjatkowa ze wzgledu na swoja unikatowa budowe i przez to bardzo selektywne dzialanie. A DMC to ma tylko cocaine w nazwie, bo chemicznie to gdzies zupelnie inne rejony. Jedynie RTI-126 moze byc realna alternatywa dla kokainy, moim zdaniem. Bo 4-FC to tez rozczarowanie.
  • 116 / 1 / 0
pare dni temu snort z DMC w ilosci 120-150mg spoko ;) (tak jak pisal cannabis wczesniej okolo 30-50% mocy sredniej jakosci koko) ,do roboty kozackie :D

Ps. wypilem 2,5 piwka ,przyjebalem 250mg i jest rewelacja wrecz bym powiedzial. Ooo moze tak dla uzytkownika ketonow - chujnia i powie ,ze chuja co czuje ;) to tak w skrocie ,jezeli ktos jest wyczulony na dzialanie koko ,to to raczej bedzie mu odpowiadac ,subtelne ,nie nachalne lecz b. przyjemne pobudzenie i taki lekki rush ale samopoczucie jest naprawde PODKRESLAM U MNIE fantastyczne ;)
kurwa dobrze ,ze to takie tanie i poki wiem ,ze mnie to klepie to wezme tego wiecej :D
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
DMC ma spory potencjał, jednak trzeba umieć go wyciągnąć.

Solo przyjemnie, aczkolwiek strasznie słabo, z MeOPP, kupa straszna, kołatanie serca i dziwny rozjeb.

Polecam połączenie z brefedronem (działa na Serotonine), plus jakims ketonem działającym na dopaminę (np. bufem).

Jak działa? Wyjebuje w kosmos na 30-60min, potem szybko schodzi. Ogólnie raczej należe do średnio śmiałych ludzi, po tym to mogę kurwa do każdej laski startować. Nie miałem nigdy styczności z prawdziwą kokainą, ale dzialanie bardzo podobne do jej opisów.

Porównywaliśmy z dość dobrej jakości osiedlową amph, mimo swojej autentyczności, została wymieszana z błotem przez RC koko :D Wypadła lepiej tylko pod względem czasu działania.
  • 34 / / 0
Dla mnie straszna lipa. Przyjąłem donosowo 150 mg po 4 browcach i na późnym zjeździe z MXE. Jedynym działaniem jakie odczułem było dziwne znieczulenie gardła. Pozostałe efekty na granicy placebo. Czułem się po tym odrobinę bardziej trzeźwy, ale to raczej wkręt
  • 157 / 1 / 0
Wikipedia o Dimetokainie:
When a product sold online in the UK in June 2010, advertised as dimethocaine was tested, it was found to in fact be a mixture of caffeine and lidocaine,[5] and the lack of any dopaminergic stimulant ingredient in such mixes may explain the limited recreational effects reported by many users.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.