Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 349 / 4 / 0
intrance pisze:
Do jakiej substancji porównalibyście 2c-p pod względem szkodliwości? Nie chodzi mi o porównanie do innego rc.

pod względem szkodliwości? :kotz:
ja żadnych dolegliwości nie miałem, :-) ale dopiero od niedawna mam styczność i tylko 2 razy, małe dawki.

Ostatnio mnie naszło na tripie, że przypomniało mi to lsd, które ostatnio miałem w zeszłym roku jesienią. Ale jednak to nie to. Chociaż coś takiego...gdzieś...
Z drugiej strony myślę, że psychodeliki to środki do jednego celu, ale różne. Tak jak można pojechać do Paryża na wiele sposobów. Jedne szybsze, drugie wolniejsze, jedne wygodniejsze, drugie mniej etc ;]
  • 2362 / 28 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: derb »
W tym Paryżu też można różnie wylądować, po jednym będziesz w Luwrze po innym w cygańskiej melinie
BS
  • 196 / 1 / 0
Ostatnio mnie naszło na tripie, że przypomniało mi to lsd, które ostatnio miałem w zeszłym roku jesienią. Ale jednak to nie to. Chociaż coś takiego...gdzieś...
Coś takiego ja miałem wiele razy i były to najlepsze razy z tą substancją.
  • 349 / 4 / 0
derb pisze:
W tym Paryżu też można różnie wylądować, po jednym będziesz w Luwrze po innym w cygańskiej melinie

Hehe racja, ale chyba to zależy od osobnika. Ja mam na myśli jeden "Paryż", albo obraz takiego Paryża co to ja mam w głowie.
Acidor pisze:
Coś takiego ja miałem wiele razy i były to najlepsze razy z tą substancją.
No właśnie, ale dziwne, że ludzie tak od razu się zrażają. Jak mawiał David Lynch "The world is as YOU are" :-)
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2012 przez sieciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 4 / / 0
Witam wszystkich serdecznie, jako że jest to mój pierwszy post na forum.
Moje pytanie jest następujące: mogę zjeść 2C-P chwilę po zapaleniu osierdzia?
Dodam, że nie mam doświadczenia ze związkami z grupy 2c-x
  • 3449 / 123 / 8
Zapomnij o tym. Nigdy przenigdy.
  • 4 / / 0
A czy po odczekaniu odpowiedniego czasu, stabilizacji organizmu, mogę spróbować takiej podróży? Czy muszę kompletnie porzegnać się ze stymulantami np metkatem?
  • 3449 / 123 / 8
O metkat pytaj w odpowiednim dziale, bo to jednak trochę coś innego niż 2C-P, nie? Po paru tygodniach możesz spróbować wrzucić małą dawkę 2C-P, i zobaczyć jak reagujesz. Bo domyślam się, że koniecznie musisz - skoro pytasz o takie rzeczy świeżo po dość poważnej chorobie. A stymulanty są ryzykowne nawet dla w pełni zdrowych ludzi, nie polecam.
  • 2 / / 0
Witam!
Chcę się upewnić czy dobrze myślę, proszę o pomoc.
Ze znajomymi planujemy skosztować 2C-P. Wszyscy mieli doświadczenie z psychodelikami, jednak 2-cp będziemy jeść po raz pierwszy.
Zakładając, że 4 chłopa chce przyjąć po 12mg i 2 dziewczyny po 10mg, muszę rozpuścić 68mg 2C-P w 27,2ml wódki, aby otrzymać roztwór o stężeniu 2,5mg/ml, a później dawkując odpowiednio dla 12mg odmierzyć 4,8ml roztworu, a dla 10mg 4ml i wypić? Może powinienem wziąć pod uwagę, że po dodaniu 2C-P do wódki masa roztworu wzrośnie, czy to już będą tak znikome ilości, że nie ma się tym co przejmować?
  • 6172 / 434 / 12
NieZnam pisze:
Może powinienem wziąć pod uwagę, że po dodaniu 2c-p do wódki masa roztworu wzrośnie, czy to już będą tak znikome ilości, że nie ma się tym co przejmować?
Masa roztworu - i owszem, wzrośnie, ale odmierzasz dawkę korzystając z parametru objętości roztworu, a ten nie ulega zmianie.

Wszystkie powyższe pytania to prosta matma, jeśli masz z tym problem - użyj kalkulatora.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.