Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
murielka pisze:zapomnieliscie o Lodzi, cale mliasto zalane jest brownem
this shit city stinks heroine :)
pozdrawiam z Francji, gdzie kroluje biala hera i czysta biala koka
przedmiescia Paryza trzeba wiedziec, ktore to doslownie hipermarket
stoja goscie ze spluwami wchodzisz kupujesz, za kilka dni ich zamykaja w innym miejscu pojawiaja sie nowi ze spluwami, sprzedaj nowy transport, znikaja i tak sie kreci w kolo
Jak sarkozy doszedl do wladzy to poczatkowo nie bylo nic, teraz jest masakra, branie zaczyna byc norma, takich co ni biora i nie ^pija juz nie matak sie sklada, ze mam miec operacje, mowie lekarzowi, co to bdzie wogole zyl nie mam etc... on na to.; przeciez to pani juz jest norma bo innych to juz nie ma
dobre co nie?
w Polsce: Warszawa, Lodz,ale juz miejscowosci dookola Lodzi nie ma nic, kalisz , Poznan zero. Czechy, w Ostrawie kupisz bez problemu od romow syntetycznna here i perlik krolowa metaamfetaminy...szal , ostrzegam jednak wali niezle na leb po tygodniu zwal gorszy niz po mefedronie, a tego gowna nie ruszalam , Wroclaw, zeby bylo smieszniej Gostynin kolo Plocka, Plock, wszedzie tam jest, Zakopane i okolice, jest ale cholernie trudno dostepny, dzieci bogatych gorali zalatwiaja to w swoich bmkach, na miescie nie znajdziesz nic.
Katowice, jednak kroluje kompot, relanium, diphergan, teraz wszyscy napierdzielaja metadon z alko i clonami, juz prawdziwych narko malo jest ...
Krakow ble wstretny slaby kompot, ktorego 30 cm, odparowalam na 3 i tylko rzygac sie chcialo.. krakowiacy padli na kolana bo oni po 5 byli zwaleni z nog
nie ma jak dobra biala, po bialej to brown smakuje tak jak kompot, i kurcze ten kwas sie odbija w zoladku, oczywiscie jak bierzesz malo i krotko to nie, ale jak bierzesz 3 gr na dzien i to przez wiele lat to zaczyna byc nieciekawie... rzygasz na sam zapach z lyzki
I am appreciate the people who write the reasonable post despite are new at the forum.
We Farankfurcie nad Menem w '93 przeżyłem szok - ulica w paku, grzejnik przy grzejniku, łycha koło łychy, na legalu robiony towar - ale nie specjalnie mi to pasowało - komopot w mojej ocenie był znacznie lepszy.
Grzałem w niemczech browna wiele lat temu - trudno to docenić grzejąc odpał z gara - mam na myśli dobry odpał, nie przytoczony w poście u Ciebie czyli z KRK. Dobry odpał daje potężnego kopa, o którym przy brownie można pomarzyć. Wymieszany z rolką kończy się totalną zwałą - everlasting noding - kto to dziś pamieta? Może ktoś na śląsku jeszcze. Myślałem że kompot się przyjmie u niemiaszków, ale te kutasy nie mówią po angielski i nie mają zaufania do specyfików w płynie. Na głupotę nie poradzisz. Wyhukałem sam..
Gdzie jeszcze grzałem:
W GD (2006) browna - po ćwiarze słabo kontaktowałem, oblał mnie zimy pot, ludzie w autobusie patrzyli jak na trupa, ale się ogarnąłem. Materiał był niezły - lecz kopa nie było - w rozumieniu jak przy kompocie.
W Wawie - wiele lat temu kompot - często jak bajzel był na krakowskim - niedlugo po przeniesieniu bajzla z pasażu - '89.
Towar dobry był, wtedy wydawało mi się że da się grzać sportowo - skończyło się 8 letnim ciągiem - nie miało to nic wspólnego ze sportem jednak. Raz kupiłem kompot na krakowskim od kolesi których nie znałem, nalegali abym puknął przy nich - nie skusiłem się - moja żona czekała w akademiku - nie było czasu. Wróciłem do akademika, puknę 0.5 centa myśle, nie zauważy -( byłem wtedy pod obserwacją). Puknąłem i przysiadlem, totalna zwała - nigdy więcej takiego dobrego towaru nie grzałem :). Nie udało się utrzymać tajemnicy - ale wtedy bylo mi wszystko jedno...
Grzałem jeszcze w Jeleniej Górze - taki sobie kompot, często pirogen - 6 lat temu.
W Wałczu - przez kilka lat - odpał OK - 8 lat temu.
W Legnicy - przez wiele lat, rożnie bylo z jakością, czasami posucha, czasami super. (20 lat temu)
W Głogowie - sporadycznie komot. - wiele lat temu - (ok.20)
W lublinie - wyproszone gdzies tam kiedyś cokolwiek - ogólnie cienizna.
W katowicach - odpał dobrej jakości, 5 laqt temu.
W toruniu - odpał bardzo dobry - ostatnio 3 lata temu...
Jak coś przeżyję, lub sobie przypomnę to napisze.
A Wy macie jakieś przygody turystyczne?
PZDR
Gdańsk - Jakies 4 lata temu (wtedy to były moje pierwsze sporadyczne grzania ) wiec nawet nie pamietam jaki dokladnie był ... ale chyba OK ;)
Oslo - tak samo w takim parku sami murzyni i zaczepiają tylko heroin , hash , cocaine , marihuana ;) no to ćwiare browna wziąłem i towarek dobry był pogieło mnie ładnie pamiętam ;) szkoda ze w Polsce nie ma takiego parku jak tam ;)
Sztokholm - spotkałem w takim dużym centrum naćpaną facetke i mi ogarneła ;) oczywiscie troche jej tam dałem ;) towar podobny jak i w Polsce ;) ale moze troche lepszy ...
WARSZAWA - w swoim ciągu codziennie kupywany brown był ; ) hehe i naprawde daje rade ;) oczywiscie przed posuchą był lepszy ;) ale teraz jest naprawde kozak ;)
pozdro
W roli ścisłości chodzi mi oczywiście o herę.
Albo sama zacznij działać bo jak faktycznie nikogo nie ma to niezły biznes byś miała .. a na tym najwiekszy zarobek chyba jest no jeszcze koks ale to sporo osob pewnie ma w KRK .. jak gadałem z chłopakami w WWA to nie którzy wyciągali 2000-3000 zł dziennie ... ale to wieksza czesc Wawy do nich przyjezdzała a teraz juz ich i tak nie ma .. life is brutal ;)
A ten chłopaczyna miał jeszcze koks ... Wiec latał tylko z koksiem i brownem ... pewnie na codzien ma tylko koks a brown raz na jakiś czas ..
Pozdrawiam ;]
Jujek70 pisze: We Farankfurcie nad Menem w '93 przeżyłem szok - ulica w paku, grzejnik przy grzejniku, łycha koło łychy, na legalu robiony towar - ale nie specjalnie mi to pasowało - komopot w mojej ocenie był znacznie lepszy.
Grzałem w niemczech browna wiele lat temu - trudno to docenić grzejąc odpał z gara - ....
W GD (2006) browna - po ćwiarze słabo kontaktowałem, oblał mnie zimy pot, ludzie w autobusie patrzyli jak na trupa, ale się ogarnąłem. Materiał był niezły - lecz kopa nie było - w rozumieniu jak przy kompocie.
W Wawie - wiele lat temu kompot - często jak bajzel był na krakowskim - niedlugo po przeniesieniu
W Wałczu - przez kilka lat - odpał OK - 8 lat temu.
W Legnicy - przez wiele lat, rożnie bylo z jakością, czasami posucha, czasami super. (20 lat temu)
W Głogowie - sporadycznie komot. - wiele lat temu - (ok.20)
W lublinie - wyproszone gdzies tam kiedyś cokolwiek - ogólnie cienizna.
W katowicach - odpał dobrej jakości, 5 laqt temu.
W toruniu - odpał bardzo dobry - ostatnio 3 lata temu...
Jak coś przeżyję, lub sobie przypomnę to napisze.
A Wy macie jakieś przygody turystyczne?
99% mojego grzania w PL to 3miasto, oczywiscie homemade. Jezeli kupiony - to od znajomych, prawie taki mocny jak moj.
Wwa- gowno, siki itd. Pamietam ze cent bym po 100zl, 4 razy taniej niz np we WRoc, ale siki. 2 centy Wwskiego nie zbijaly glodu.
Wroc- normalny prawie tovar, 4-5 centy w ciagu bylo OK.(po 3 centach mojego bylo bardzo OK czasami)
Lublin - trucizna, zwala z nog ale nie jako H, tylko jako trucizna. robia tam jakos koncowke na denaturacie - moze dlatego.
Bydgoszcz - b. dobry. Znalem kilku tam, nawet nie musialem miec gotowki w Bgoszczy.
Katovice - sredni tovar, ale bardzo bardzo dobrzy ludzie, jak nie cpuny....dostalem kiedys od nieznajomego dzialke na zbicie glodziku z rana na rondzie - niespotykane. Moze tylko tak trafilem?
Stany - normalnie jak wszedzie, zalezy gdzie kupisz. H od Arabow lub od Bambo - taka sama.
Moim zdaniem w stanach najlepsza jest smola z meksyku - smierdzi octem jak z zielonego, czarna, daje kopa mocnego, igly po karku biegaja przez dobre 20 sekund. Trzasnalem tu kilka(set) robotek, jak jeszcze holcfoje byly w "normalnej" cenie. Teraz sie juz malo oplaca - chyba ze z nostalgi zrobic produkcyjke. Za to duzo i tanio roznych tabletek, mozna rozpuscic, czasami poacetylowac i siup.
Są możliwe takie ceny we wro i czy to nie jest albo orenżada, albo po prostu zupełne nic?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ministerstwo_spraw_wewnetrznych_hiszpanii.jpg)
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjaustralia.jpg)
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów
Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alcohol_vs_marijuana.jpg)
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd
Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.