Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 2235 / 5 / 0
Wciągałem nasiona columbriny z tego sklepu, również je paliłem. Niestety, jedynym efektem było plaecebo.

Za to ludzie zachwalają sobie tego tajfuna, można się skusić.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
a mimoza pudica zawiera w sobie dużo DMT ? i w jaki sposób z tej rośliny wyciągnąć ten magiczny środek . Proszę o jak najbardziej uproszczony opis wydobycia :>
  • 527 / 6 / 0
A jak sądzicie czy Diplopterys cabrerana (chaliponga) jest opłacalna? Mam okazje kupić 100g za ok 180 zł ale wole się upewnić.
Swoją drogą jest legalna tak?
  • 528 / 4 / 0
180 zl to niezbyt atrakcyjna cena, nie umiem znalezc chalipongi na liscie subs. zakazanych, ale radze dokladniej poszukac.
  • 4024 / 372 / 951
Roślina nie jest wymieniona w załączniku wiadomym, ale podana cena to jakoś najmniej dwa razy za dużo.
  • 527 / 6 / 0
Tak tak zapomniałem dodać ze w tej cenie są jeszcze inne rośliny:P Macie jakaś wiedze odnośnie jej dawkowania?
Na wykazie substancji zakazanych też jej nie widzę więc domniemywam ze legalna.
  • 528 / 4 / 0
Dawkowanie od 5-15g.
  • 2244 / 23 / 0
Opłacalna, w sensie działania? Ma większy potencjał od chacruny.
  • 60 / 2 / 0
powiedzcie mi czy Diplopterys cabrerana dalej jest legalna? (ta cala czalipingponga ;;;)
  • 527 / 6 / 0
legalna, ale samo DMT nie
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!