Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 130 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gomez »
Tak, to rzeczywiscie jest sposob na sprawdzenie... chyba najbardziej oczywisty :-D Kurcze, nigdy jeszcze nie probowalem wdychac helu...
z brzegu-na-brzeg
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aml »
Polecam folie spozywcza. Taka cieniusienka, do zawijania kanapek, itp. Zawijamy papiery, pakujemy calosc do dilerki, calosc do ciemnego pudeleczka i bunkrujemy do zamrazalnika...
Uwaga! Użytkownik aml nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Powtarzam, że to nadaje się do zastosowania tylko u osób, które mają zamrażalnik do wyłącznej dyspozycji, ewentualnie żyją w rodzinie akceptującej używanie psychodelików. Inaczej może się zdarzyć, że mamusia albo tatuś znajdzie depozyt w zamrażalniku i to się niekoniecznie spodoba... ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
Gorzej jak znajdą i im się właśnie spodoba hehe...;)
  • 34 / / 0
Czasem jestem ciekaw co moja wspollokatorka sadzi o moim "wkladzie" do wspolnej lodowki. Ona ma zarcie, jakas flaszke, itp itp.... Ja mam male metalowe pudeleczko :-)
Uwaga! Użytkownik aml nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
jacoos pisze:
Gorzej jak znajdą i im się właśnie spodoba hehe...;)
Nie jest to rozwiązanie najgorsze... może zaskutkować życiem w rodzinie akceptującej używanie psychodelików i możliwością oficjalnego przechowywania kolejnych metalowych pudełeczek w zamrażalniku. ;-)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
... o ile ci tych kwazorow nie pozjadaja ;)
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Podrzucic babci czekoladke z "wkladka" i po godzince popatrzec jak biega sobie po pobliskich lakach/lasach? :-)

Widzial ktos odcinek ER (ostry dyzur) z motywem nakfasionej mlodej lekarki i bandy cheer-leaderek?
  • 108 / 6 / 0
Ale jak to w końcu jest? LSD ulatnia się czy utlenia(ew.reaguje z parą wodną czy tam jakimś składnikiem powietrza)? Bo jeśli pooprostu się ulatnia/wietrzeje to nie ma sensu umieszczanie papierków w środowisku gazu szlachetnego, bo zdyfunduje tak samo jak w powietrzu...
http://breakcore.pl/
  • 382 / 8 / 0
Reaguje bodaj z tlenem, a produkt jest nieaktywny.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.