Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
Kietrzanin pisze:
tomek219 pisze:
Mogę jeść 7 lat %-D przeterminowaną hydroksyzynę?
Możesz ale po co? Mnie dwa piwa bardziej uśpią niż to-może na kogoś to działa, ja mogę zjeść listek i nic nie poczuć.
Lekarze często to przepisują bo ma mało skutków ubocznych ale nie ma też skutku głownego-jakiegolwiek działania. Dla mnie to czyste placebo.
Do kody chciałem to brać, no i wziąłem ale jakoś to lipnie podziałało (swędziało jak zawsze a działania kody też jakoś specjalnie nie podbiło).
  • 574 / 10 / 0
Syf, nie działa. Słabe bardzo. Nawet na sen. Może pomoże mojemu dziadkowi na sen, bo to prawie takie ziółkowy Nervomix Max.
  • 3309 / 21 / 0
j/w - to nie jest lek nasenny. Zjedz w bardzo stresowaej sytuacji, to zadziała.
sqrt(666)
  • 574 / 10 / 0
Jadłem. Jedyne co to spać mi się zachciało. A zjadłem chyba cały listek, na stres to nie to..
  • 3309 / 21 / 0
U mnie przy nerwicy, jak ktoś mnie tak wkurwi, że mi łapy latają, to 25 mg pomaga w mig.
sqrt(666)
  • 198 / 7 / 0
Ja to jestem nadwraźliwy na takie leki jakoś. Kiedyś jedna tabletka mnie nie usypiała, a ostatnio wziąłem bo mi się rytm trochę popierdolił i znów kładę się spać nad ranem, a wstaje po południu i łyknąłem sobie o godzinie 22, o 23 usnąłem i wstałem następnego dnia o 12. I to po jednej tabletce. Ten sam eksperyment następnego dnia i znów śpię o 23, a wstaję o godzinie 11. Następnym razem już jedna tabletka nie zadziałała, i nie usnąłem. Tak samo 1.5 mg alproxu gwarantuje mi kilkugodzinną amnezję i twardy sen. A po 3 tabletkach chloproproxitenu potrafiłem przespać całe 24 godziny.

"Tabletka" nie jest miarą spożytej substancji. a.a.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 199 / 8 / 0
czyli w kibel? ta hydroxyzynę? bo ten znaczek /!\ aż tak groźnie wygląda a tu się okazuje ,że np mirtazapina to hardkorowy koxu przy hydroxy....
  • 1709 / 11 / 0
Nie jest taka zła, oczywiście nie nadaje się do ćpania ale miło uspokaja, natomiast dawki rzędu 200mg usypiają mnie na kilkanaście godzin nie licząc krótkich przebudzeń.
  • 198 / 7 / 0
Mam hydroxyzynke 25 mg. Wczoraj o 19 poszło dwie tabletki, bo byłem straszni podenerwowany, bolało mnie serce, a że próbuje bezskutecznie wyrwać beno to raczę się tym co mi wypisują. O już o 20 nie ogarniałem co sie dzieje... Usnąłem i obudziłem sie o 9, ale kompletnie nie ogarniałem co sie dzeje, wię piznąłem się spałem do 12.
No cóż. Dziwny ten lek. A ktoś piał że połknął cały listek i czuł tylko lekkie zamulenie %-D %-D
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 7 / / 0
Ja używam hydroksyzyny na sen, 2x25mg zazwyczaj, choć nie zawsze skutecznie mnie lula. W dzień, jeżeli czuję irytację, lęki etc. biorę 1x25g i życie staje się odrobinę niej męczące. Prócz tego biorę wenlafaksynę 150mg i walproinian 2x300mg.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."