z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi ;]
kreske czyli? ]
Amfetamine ( pradzik, speed, fete ) jak chcesz to nazwij, aby bylo czyste ( i nie bardzo zmieszane ... )
Pij dużo płynów oprócz alku(woda the best).
Po diabła jakieś zakłady?, choć przypominam sobie jak walnąłem całe wińsko na raz.
Byłem młody i głupi..
Jedz dużo, a jak źle się poczujesz bastuj, dobry havt nie jest zły jak się strujesz, to podstawa...
A na kaca jeść, spać, gorąca kąpiel, muza i otwarte okno..
Moje sposoby na kaca zawiodły mnie na manowce U od kody, więc pierdol rady typu feta, przeciwbólowe opioidy.
W Polsce żul ma lepiej niż narkus.. ;-)
pzdr
Co Ty robisz z siebie dziewczyno? Chcesz być ich kumplem. Bo jako kobiety to raczej Cię nie będą traktować. Zastanów się czy odpowiada Ci w towarzystwie status wioskowego głupka co to wszystkim daje się podpuścić.
Dodatkowo to powiem Ci jeszcze, że musisz być albo kompletnie durna, albo na tyle młoda żeby nie mieć jeszcze w szkole chemii ( ani matematyki na przyzwoitym poziomie) co to kurwa za równanie jest:
szampan+dwa piwa = 33 %
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Co Ty robisz z siebie dziewczyno? Chcesz być ich kumplem. Bo jako kobiety to raczej Cię nie będą traktować. Zastanów się czy odpowiada Ci w towarzystwie status wioskowego głupka co to wszystkim daje się podpuścić.
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Dodatkowo to powiem Ci jeszcze, że musisz być albo kompletnie durna, albo na tyle młoda żeby nie mieć jeszcze w szkole chemii ( ani matematyki na przyzwoitym poziomie) co to kurwa za równanie jest]szampan+dwa piwa = 33 %[/b]
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.