z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi ;]
kreske czyli? ]
Amfetamine ( pradzik, speed, fete ) jak chcesz to nazwij, aby bylo czyste ( i nie bardzo zmieszane ... )
Pij dużo płynów oprócz alku(woda the best).
Po diabła jakieś zakłady?, choć przypominam sobie jak walnąłem całe wińsko na raz.
Byłem młody i głupi..
Jedz dużo, a jak źle się poczujesz bastuj, dobry havt nie jest zły jak się strujesz, to podstawa...
A na kaca jeść, spać, gorąca kąpiel, muza i otwarte okno..
Moje sposoby na kaca zawiodły mnie na manowce U od kody, więc pierdol rady typu feta, przeciwbólowe opioidy.
W Polsce żul ma lepiej niż narkus.. ;-)
pzdr
Co Ty robisz z siebie dziewczyno? Chcesz być ich kumplem. Bo jako kobiety to raczej Cię nie będą traktować. Zastanów się czy odpowiada Ci w towarzystwie status wioskowego głupka co to wszystkim daje się podpuścić.
Dodatkowo to powiem Ci jeszcze, że musisz być albo kompletnie durna, albo na tyle młoda żeby nie mieć jeszcze w szkole chemii ( ani matematyki na przyzwoitym poziomie) co to kurwa za równanie jest:
szampan+dwa piwa = 33 %
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Co Ty robisz z siebie dziewczyno? Chcesz być ich kumplem. Bo jako kobiety to raczej Cię nie będą traktować. Zastanów się czy odpowiada Ci w towarzystwie status wioskowego głupka co to wszystkim daje się podpuścić.
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Dodatkowo to powiem Ci jeszcze, że musisz być albo kompletnie durna, albo na tyle młoda żeby nie mieć jeszcze w szkole chemii ( ani matematyki na przyzwoitym poziomie) co to kurwa za równanie jest]szampan+dwa piwa = 33 %[/b]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.