Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
Tak po jakimś czasie poczułem ogromną chęć żeby dorzucić, wiec dociągnąłem snifem (na 1 dociągnięciu się nie skończyło) przy snifie ogromna euforia (jak dla mnie większa od brefedronu i 5-APB). Snif wypada lepiej tylko strasznie w nosie jakoś piecze i sucho do teraz mam. Za którymś razem dociągnięcie nie dało mi już euforii tyko podbiło stymulację więc doszedłem do wniosku że już więcej nie warto.Poza tym zapomniałem napisać ze rano zarzuciłem 300mg kody i 40mg MXE ale wydaje mi się że nie maiło to zbytniego wpływu na fazę (chyba %-D ).
  • 2428 / 91 / 0
Nieogar ? :huh: ja to po 0,7g dopiero miałem lekkiego niełogarka ^_^ ale znajomi z tego pamiętam to mówili o bardziej czystej "pizdzie" niż po etkacie.. dziwne :E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
zazwyczaj mam tak jak wchodzi dopiero. Po dociaganiu juz nie. Po każdym ketonie tak praktycznie mam. A bardziej sie oplaca oral , snif czy pod język ?
  • 2428 / 91 / 0
pod jenzyk raz wizłęm troche ale totyko na smaka ic pan w chuj... orala za bardzo nie testowałem ale to według mnie tylko i wyłączmioe w nos
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Ja zaś orala nie testowałem ale w nos nie polecam, znajomy mówił że oral lepiej. Jak dla mnie gówniane efekty i duży wjazd na serce - pFPP już ciekawsze od tego szajsu ;p
  • 2428 / 91 / 0
Wildzen - o dużym krysztale mowisz?
  • 761 / 11 / 0
Dostałem w gratisie pentedron i nie wiedząc ile tam jest zajebaliśmy na trzech. Myślę, że to było 100-150mg, więc 33-50 na głowę. Jeśli chodzi o ketony to mam jakieś doświadczenie z tymi euforycznymi (metkat, mefedron, 3,4-dmmc, metylon, butylon i z dwa razy jakieś nieokreślone), więc nie wiem jak działają te typowo speedujące, ale ten środek jest jak dla mnie bardzo zbliżony do amfetaminy i tak jak przy amfie chodzę po domu i nie potrafię rozpocząć żadnej czynności, tylko chodzę w te i z powrotem, gdzieś dzwonię itp... Jeśli nie wiedziałbym co to jest to uznałbym, że to amfa... Pewnie lepszym porównaniem jest jakiś bufedron czy MDPV...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 2428 / 91 / 0
Dude Tooo much !!! każdy dopaminergiczny keton działa jak sie przedawkuje... ale to nie mogło być tylko 150mg... chyba ze jestes zajebiscie podatny na Pente
  • 992 / 25 / 0
@MB Odnosiłem się do drobnego kryształu
  • 2428 / 91 / 0
To polecam sprawdzić ten sorcik w dużym krysztale - niesamowita różnica ^_^
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.