Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Nigdy wiecej DXM,srri ani innych chemicznych syntetycznych gowien w postaci lekow-temu gnojowi co mi to przepisywal to wypierdolil bym zęby na druga strone czaszki,chciał bym tez powiedziec nigdy wiecej mj ale 2 tyg na detoxe to za krótko żebym to z siebie wydusił
  • 761 / 11 / 0
Nigdy więcej glikolu etylowego... Jazda niepowtarzalna, ale ostra niewydolność nerek jest dość upierdliwa... dializy, hektolitry kroplówek...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 144 / 3 / 0
Mógłbyś coś wiecej powiedzieć o tym? Była to próba samobójcza czy przypadkowo ten srodek spożyłeś?
W jakim stopniu masz uszkodzone nerki?
  • 2883 / 303 / 0
Nigdy więcej 30 tabletek Acodinu zaraz po powrocie do domu o 5 rano z alkoholowo-zielonego melanżu, pobudka o 11 na zdekszonym kacu mnie zabiła i zabijała przez resztę dnia, nigdy więcej
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 51 / / 0
Nigdy więcej brania Acodinu poza domem i wracania do mieszkania w najmocniejszej części tripu, nie mogąc powiedzieć słowa, zataczając się i spadając na podłogę na oczach rodziców.
Trapped in a cage and surrendered too soon
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
  • 2878 / 21 / 0
Nigdy więcej pięćdziesięciu tabletek aco w 50 sekund. Spazmy, drgawki i paraliż, rotfl.
Jeśli już, to porcjować...
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 147 / / 0
idontknow pisze:
Nigdy więcej pięćdziesięciu tabletek aco w 50 sekund. Spazmy, drgawki i paraliż, rotfl.
Jeśli już, to porcjować...
Ale na jakiej zasadzie? Jestem po prostu ciekaw, bo kiedyś w czasach acodinu, łykałem np. w ciagu 2min 15x4, i nigdy nic takiego nie doświadczyłem. Skąd zatem? Może się zachłysnąłeś %-D
Pozdrawiam

http://talk.hyperreal.info/dxm-skurcze- ... l#p1098725 | idk
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: note.
usunięto - surv
  • 203 / 1 / 0
Nigdy więcej DXM ani amfetaminy.
Łącząc wyżej wynienione prawie zszedłem z tego świata. Karetka mnie zabrała z samego centrum miasta ,na oczach kilkudziesięciu ludzi. Dobrze ,że to w obcym mieście ,bo jeśli ktoś znajomy by to widział to wstyd jak chuj. Lekarz mówił ,że to cud ,że przeżyłem. Dostałem kilka zastrzyków realanium ,pielegniarka mówiła ,że to końskie dawki i jest zdzwiona ,nie mówilem im ,że mam dość wysoką tolerancje na benzo ,i beta-blokery i dopiro to mnie w miare uspokoiło ale zasnąć nie dałem rady. Tak to jest jak się wydaję ,że jest się nieśmiertelnym. Wcześniej łączyłęm DXM ze stumulantami i nic mi nie było dlaczego czułem się bezpiecznie i łączyłem coraz większe dawki doskonale zdając sobie sprawe z ryzyka takiej zabawy. Dziś rano wyszedłęm ze szpitala na własne życzenie i odrazu na pociąg do domu. Szacunek do tego doktora ,który nie okazał się skurwysynem i nie traktował mnie jak ostaniego ćpuna degenerata tylko jako normlanego pacjenta. W ciągu kilku sekund całe życie mi przeleciało przed oczami a dziś czuje takiego doła psychicznego ,że mam ochotę się pociać. Jestem pewien ,że wróciła mi wyleczona niedawno depresja. Straciłem również około 3 kg mięśni wypracowanym na siłowni. Zajebałem z szafeczki w szpitalu ampulki diazepamu i tramadolu (pytałem doktora czy wypisze mi recepte na jakies bezno w razie czego ale nie chciał). Po przyjeździe do domu zarzyłem relanium doustnie bo nie ma strzyawki. Nie wiem jaką dawkę bo nie jestem w stanie przeczytać jakie są to ampułki (wzrok jeszcze upośledziony po DXM) tak na oko wlałem do mordy ,wypiłem setke wódki i jakoś zasnołem na kilka h. Ta cała sytuacja naprawde skłoniła mnie do refleksji nad własnym życiem i na dalszym ćpaniem. Nie wiem doprawdy co mam dalej począć.
  • 749 / 86 / 0
@brusdz
Pocznij wypierdalanie do szkoły. DXM to świetny dodatek do fety, tylko trzeba to robić z głową.
  • 1179 / 9 / 0
Spoko, kilka dni i mu przejdzie.
Zabawa zacznie się na nowo.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.