W jakim stopniu masz uszkodzone nerki?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Me in my own world, the one that you knew
We were strangers - for way too long.
Jeśli już, to porcjować...
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
idontknow pisze:Nigdy więcej pięćdziesięciu tabletek aco w 50 sekund. Spazmy, drgawki i paraliż, rotfl.
Jeśli już, to porcjować...
Pozdrawiam
http://talk.hyperreal.info/dxm-skurcze- ... l#p1098725 | idk
Powód: note.
Łącząc wyżej wynienione prawie zszedłem z tego świata. Karetka mnie zabrała z samego centrum miasta ,na oczach kilkudziesięciu ludzi. Dobrze ,że to w obcym mieście ,bo jeśli ktoś znajomy by to widział to wstyd jak chuj. Lekarz mówił ,że to cud ,że przeżyłem. Dostałem kilka zastrzyków realanium ,pielegniarka mówiła ,że to końskie dawki i jest zdzwiona ,nie mówilem im ,że mam dość wysoką tolerancje na benzo ,i beta-blokery i dopiro to mnie w miare uspokoiło ale zasnąć nie dałem rady. Tak to jest jak się wydaję ,że jest się nieśmiertelnym. Wcześniej łączyłęm DXM ze stumulantami i nic mi nie było dlaczego czułem się bezpiecznie i łączyłem coraz większe dawki doskonale zdając sobie sprawe z ryzyka takiej zabawy. Dziś rano wyszedłęm ze szpitala na własne życzenie i odrazu na pociąg do domu. Szacunek do tego doktora ,który nie okazał się skurwysynem i nie traktował mnie jak ostaniego ćpuna degenerata tylko jako normlanego pacjenta. W ciągu kilku sekund całe życie mi przeleciało przed oczami a dziś czuje takiego doła psychicznego ,że mam ochotę się pociać. Jestem pewien ,że wróciła mi wyleczona niedawno depresja. Straciłem również około 3 kg mięśni wypracowanym na siłowni. Zajebałem z szafeczki w szpitalu ampulki diazepamu i tramadolu (pytałem doktora czy wypisze mi recepte na jakies bezno w razie czego ale nie chciał). Po przyjeździe do domu zarzyłem relanium doustnie bo nie ma strzyawki. Nie wiem jaką dawkę bo nie jestem w stanie przeczytać jakie są to ampułki (wzrok jeszcze upośledziony po DXM) tak na oko wlałem do mordy ,wypiłem setke wódki i jakoś zasnołem na kilka h. Ta cała sytuacja naprawde skłoniła mnie do refleksji nad własnym życiem i na dalszym ćpaniem. Nie wiem doprawdy co mam dalej począć.
Zabawa zacznie się na nowo.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.