C9H13N pisze:Mnie wkurwia to, że nie mam euforii po proszkach z grupy fenyloetyloamin, prócz 2C-x. Grzyby, fenylotropany i inne psychodeliki działają jak należy. Nie ważne ile się nażre 6-ABP czy nawet mefedronu. Nie osiągnę tego stanu psychicznego co kiedyś. Ostatnią nadzieją w przyszłości zostaje MDMA. Jeśli po tym nie włączy mi się euforia, miłość, empatia to będę się o siebie martwić. :-|
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
β-CFT- euforia z rozmowy. Nie chodzi o kontakt z innym człowiekiem. Tylko, że rozmawiam. Myślę, że jak bym stanął to lustra i gadał sam ze sobą to miałbym taki sam efekt.
Niestety to wszystko wywołane jest przez proszki trudno dostępne.
Piszesz, że nie jesteś w stanie osiągnąć tego stanu co kiedyś. Masz na myśli pierwsze razy z tymi substancjami?
Tylko czy gdyby tak receptory się popaliły, to nie ogarnęłaby człowieka jakaś głęboka depresja?
*tylko czy możliwe jest, by komuś po 12g mefa popaliły się neuroreceptory a innej osoba po 100g nic się nie stało? Niby każdy organizm jest inny, ale to chyba już przesada nie?
Śpiący[czy jak tam się nazywał] z forum wciągnął spokojnie kilkaset gramów i dalej na niego z tego co mówił ketony działały mocno euforycznie.
0202122 pisze:@C9H13N
Piszesz, że nie jesteś w stanie osiągnąć tego stanu co kiedyś. Masz na myśli pierwsze razy z tymi substancjami?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.