Anon pisze:Za to stymulanty są bardzo bee ogromnie podwyższają puls i ciśnienie, trzeba sie często zatrzymywać bo wchodzi zadyszka i traci sie oddech i inne niefajne akcje. Już nie wspomne o odwodnieniu.
A chodzi o desoksypipradrol. Dawka malutka, bo 1,25 mg, więc aż tak nie dało w kość organizmowi. Ale mimo tego efekty okazały się zdumiewająco dobre, bo ten lekki wysiłek fizyczny niesamowicie zdołał wydobyć euforyczne działanie 2-dpmp. Tak, tak, a wydawałoby się, że to tylko pusty stymulant.. a jednak ;) podczas tej przejażdżki rowerowej samopoczucie jak na poziomie ~100 mg metylonu (jeśli chodzi o intensywność, bo wiadomo że tam dopaminka działała, a nie serotonina). W każdym razie bardzo mnie to zaskoczyło, że tak niepozorna odrobina czegoś takiego może tak fajnie zadziałać.
Warszawski Cpun pisze:Kiedyś chciałem nagrać filmik jak jadę rowerem i robię sobie strzała z h z podczas jazdy ;]
Po alko lub DXM jazda rowerem to totalna masakra, nie odważyłbym się. Po kodzie fakt, że zdarzało mi się jeździć (po 12h od zażycia), ale jak biorę udział w zawodach to odstawiam wcześniej na kilka dni.
Podsumowując: nie da rady połączyć dobrze brania opiatów z treningami na rowerze, coś trzeba wybrać - sam planuję odstawić zupełnie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.