40g grzybow - zjedzone słuchawki od iPoda
Z tego co pamiętam:
Pół litra wódki - potężna 'pajęczyna' na szybie od klatki. Całe szczęście, że sprawca nie został wykryty
Bliżej nieokreślona ilość wina (nie napoju wino podobnego) - zgubiona tylna klapka od telefonu :-D
P.S
Przydałby się również temat o rzeczach, które się opierdoliło, aby sobie pofazować. Oczywiście byłby bliski związek z tematem 'Najgorsza rzecz jaką zrobiliście by się naćpać' :-D
Przykładowo opisywałoby się fanta, jego realną wartość, za ile się go opchnęło, oraz oczywiście: na co spożytkowało się pieniądze
Procedura eksmisji owego kawałka wraz z jego... aurą wydała mi się słabo rokująca, toteż but, wraz z parą, spisałem na straty.
No i jak tak myślę, to więcej chyba rzeczy nie zniszczyłem, oprócz pary spodni, paru koszulek, jakaś bluza, wszystkie własne osobiste, ale takie rzeczy to się niszczy i na trzeźwego.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.