Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ja pamiętam, że rzygałem na pierwszych randkach z gebelsem, kiedy nie mogłem ustalić swojej dawki, nie wiedziałem jak to ma faktycznie czesać i szukałem maksymalnych granic, oraz tego tzw. "sweet point".
Teraz rzyganie zdarza się tylko i wyłącznie wtedy, kiedy świadomie przesadzę z ilością (sam nie wiem czemu to robię), oraz jeśli wleję magiczny płyn do browara (nigdy więcej!), albo zapiję browarem jeszcze wtedy, kiedy czuję graniczne efekty, czyli rozmyty wzrok i charakterystyczny nieogar. Jeśli pije samego GBL, to wymioty zazwyczaj pojawiają się po ok. godzinie od przedawkowania.
Może musisz giebla trochę przerobić, żeby przyzwyczaić do niego ciało. W jakiej ilości płynu rozcieńczasz to 2ml ?
Ja miałem na początku też politykę, żeby rano, przed polewką, nie podrażnić żołądka tak bardzo : Gorąca herbatka i jeden tost z masłem - żeby coś tam w tym żołądku było (a jeden tost to prawie nic, wiec nie wpływa raczej na polewkę) i pół godziny później lałem sobie poranne 2ml w jakimś soczku (napoje gazowane drażnią żołądek) i było zacnie.
Po dzisiejszym robię przerwę
Po dzisiejszym robię przerwę
scalono - surveilled
Antagonista GHB - NCS-382 C13H13NaO3 sodium 2-[(6E)-5-hydroxy-6,7,8,9-tetrahydro-5H-benzo[7]annulen-6-ylidene]acetate
to jest to??
nie idzie tego kupić :(
maulczynski pisze: 2ml na początek to za dużo! Każdy tak na początku mówi że to substancja nie dla niego:)
maulczynski pisze: Antagonista GHB - NCS-382 C13H13NaO3 sodium 2-[(6E)-5-hydroxy-6,7,8,9-tetrahydro-5H-benzo[7]annulen-6-ylidene]acetate
to jest to??
nie idzie tego kupić :(
Każdy tak na początku mówi że to substancja nie dla niego:)
Syn Bozy pisze: Główne dwa które się rozróżnia to chińszczyzna i niemiecki BASF.
Lepszy czy gorszy? - piłem 3 gatunki i każdy giebel to giebel - różnica jest tylko w komforcie przyjęcia.
Syn Bozy pisze:Trzeba przelać przez siebie ze 20-30 ml i potem zaczyna się zupełnie inna zabawa.
jeśli wleję magiczny płyn do browara (nigdy więcej!
Ja miks polecam, ale wiadomo - responsibility :finger:
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.