Chociaż ja akurat rzadko kiedy po tym zasypiam, nawet jak chcę zasnąć to jest mi ciężko
czy jest w miarę przyjemne ,bez większych efektów ubocznych
Ta ilość alkoholu nie jest może mała ,ale na pewno kontrolowana ,a jeśli chodzi o ilość JWH -307 to bym robił nie za mocną maczankę,po prostu zauważalną,też bym nie palił dużo do tego alkoholu
bardzo fajny kannaboid z opinii ,zawsze gdy pale trzeba coś wypić,dlatego zależy mi bardzo na opinii ,słyszałem o negatywnych połączeniach ale osoby były już po solidnej dawce alkoholu i tez nie paliły mało samego JWH-307
@surveilled- jeśli to zły dział ,to przenieść nie kasuj,ale w tym temacie dostane najlepszą odpowiedz tak min się wydaje
chodzi ogólnie o nieprzyjemne efekty,problemy z sercem z oddychaniem,bardzo wielki nieogar pulsowanie obrazu,ataki paniki itd nie wiem jak to dokładnie wyrazić wszystko związane z przepaleniem się kannaboidami ,wszystkie efekty nieprzyjemne
a może jednak w połączeniu z alkoholem (oczywiście odpowiednie ilości) jest wszystko pod kontrolą jak przy pozostałych kanna
Bo na niektóre osoby samo jwh-307 działa ok a w połączeniu z alkoholem miały bardzo nieprzyjemne efekty tylko ,że piły półlitra itd
może przy normalnych ilościach(pisałem w poprzednim poście) alko i samej 307 jest w miarę w porządku ?
jak samo 307 działa na Ciebie ?
Dodam tez ogólnie ,że połączenie innych kanna z alko działa wyśmienicie na mnie, dużo lepiej niż samo kanna,bo przy samym kanna mam nieprzyjemne efekty
naprawdę musiał bym się postarać aby przedawkować takie połączenie ,jeśli już to tylko czułem negatywne skutki alkoholu
tylko gdzieś kiedyś jakoś usłyszałem ,że 307 się łączy bardzo zle z alkoholem i mnie to martwi,a może trzeba po prostu dobrać dobrą dawkę ,szczególnie samego 307 ?
Osobiście nie lubię takiego połączenia, zarówno z syntetykami jak i z MJ. Alkohol mi po prostu psuje działanie kannabinoidów. Oczywiście mówię tutaj o znacznej ilości jak te 4-5 piw (rzadko piję, więc nie mam tolerki na alko), takiej które już wywoła jakiś tam stan upojenia, oczywiście do ogarnięcia, ale jednak. Po kanna/MJ lubię sobie wypić maksymalnie jedno piwo, powoli je sącząc, albo jakiegoś słabego drinka, ale nie więcej, bo po prostu robi mi się niedobrze. Jak dla mnie kannabinoidy same w sobie działają dobrze i już nie potrzebuję ich niczym doprawiać.
No ale wiadomo, to kwestia gustu, więc jeżeli taki miks Ci pasuje to musisz tylko wybadać empirycznie odpowiednią dawkę kanna i alko dla siebie, uwzględniając tolerancję na obie substancje i samopoczucie w tym konkretnym dniu.
Kiedyś, jak pierwszy raz próbowałem 307 to było po imprezie alkoholowej na mocnym kacu. Było ogólnie beznadziejnie, na dodatek jeszcze zemdlałem potem na przystanku autobusowym, ale to raczej z przemęczenia i niejedzenia przez ileś godzin.
Potem nauczyłem się tak używać kanna, żeby nie przesadzać i każde następne palenie było lepsze, ale właśnie już bez znacznych ilości alkoholu.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.