Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Tak ostatnio na powaznie siedzi mi w glowie mysl, zeby zaczac cpac hel, ale nie chcialbym sie wjebac na tyle aby mialo to ogromny wplyw na prace i ogolne ogarnianie codziennosci.
Czy da sie napierdalac hel jeden raz dziennie i kontrolowac ciag? Chodzi mi glownie o pieniadze i zachowanie pracy. Czy jesli powiedzmy napierdalalbym o 17:00 kazdego dnia po pracy to bylbym w stanie kolejnego dnia isc do pracy i ogarniac, czy z biegiem czasu dopadl by mnie skret? Lepiej jest najpierw cpac do nosa czy odrazu w kabel? Da sie brac donosowo, czy tolerka przeszkodzi? Nie mam problemu z podaniem dozylnym, ale boje sie o swoja slaba wole.
Jak wyglada ogarnianie mefedrony/fety/metkata i.v w porownaniu do heroiny i.v? Cisnienie wieksze, mniejsze? Z czego latwiej wyjsc (pod wzgledem psychiki)? Co bardziej zniewala psychicznie?
Mentalnosc tego forum jest jaka jest, ale kurwa wezcie pytanie na serio i bez pierdolenia moralow.
Dzieki,
Pozdro
moor1992 pisze:Czy da sie napierdalac hel jeden raz dziennie i kontrolowac ciag? Chodzi mi glownie o pieniadze i zachowanie pracy. Czy jesli powiedzmy napierdalalbym o 17:00 kazdego dnia po pracy to bylbym w stanie kolejnego dnia isc do pracy i ogarniac, czy z biegiem czasu dopadl by mnie skret?
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
Zastanawiam sie czy po heroinie jest tak samo, bo jesli tak, to kiepsko widze ogarnianie zycia z ciagla obsesja na punkcie tego wejscia jak przy stymulantach.
ZH pisze:Moor, powiem Ci z autopsji że da radę ćpać opio od czasu do czasu. Ja sobie wyznaczyłem weekend najczęsciej jest to dzień po ostrym chlaniu.
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
Dalem porownanie do stymulantow, bo wiadomo, ze one najbardziej czlowieka psychicznie zniewalaja...
Zobacz na oś dependence i zobacz gdzie jest heroina.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.