Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Tak ostatnio na powaznie siedzi mi w glowie mysl, zeby zaczac cpac hel, ale nie chcialbym sie wjebac na tyle aby mialo to ogromny wplyw na prace i ogolne ogarnianie codziennosci.
Czy da sie napierdalac hel jeden raz dziennie i kontrolowac ciag? Chodzi mi glownie o pieniadze i zachowanie pracy. Czy jesli powiedzmy napierdalalbym o 17:00 kazdego dnia po pracy to bylbym w stanie kolejnego dnia isc do pracy i ogarniac, czy z biegiem czasu dopadl by mnie skret? Lepiej jest najpierw cpac do nosa czy odrazu w kabel? Da sie brac donosowo, czy tolerka przeszkodzi? Nie mam problemu z podaniem dozylnym, ale boje sie o swoja slaba wole.
Jak wyglada ogarnianie mefedrony/fety/metkata i.v w porownaniu do heroiny i.v? Cisnienie wieksze, mniejsze? Z czego latwiej wyjsc (pod wzgledem psychiki)? Co bardziej zniewala psychicznie?
Mentalnosc tego forum jest jaka jest, ale kurwa wezcie pytanie na serio i bez pierdolenia moralow.
Dzieki,
Pozdro
moor1992 pisze:Czy da sie napierdalac hel jeden raz dziennie i kontrolowac ciag? Chodzi mi glownie o pieniadze i zachowanie pracy. Czy jesli powiedzmy napierdalalbym o 17:00 kazdego dnia po pracy to bylbym w stanie kolejnego dnia isc do pracy i ogarniac, czy z biegiem czasu dopadl by mnie skret?
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
Zastanawiam sie czy po heroinie jest tak samo, bo jesli tak, to kiepsko widze ogarnianie zycia z ciagla obsesja na punkcie tego wejscia jak przy stymulantach.
ZH pisze:Moor, powiem Ci z autopsji że da radę ćpać opio od czasu do czasu. Ja sobie wyznaczyłem weekend najczęsciej jest to dzień po ostrym chlaniu.
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
Dalem porownanie do stymulantow, bo wiadomo, ze one najbardziej czlowieka psychicznie zniewalaja...
Zobacz na oś dependence i zobacz gdzie jest heroina.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.