Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 475 / 17 / 0
Nie no spoko. Jakby byly na rozowa to nie wypisalaby wogole. Sama sie zdziwila,po sprawdzeniu w necie , ze jest juz na biala recke.
luminal_100
  • / / 0
Re: Substytuty
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Ja zapisałem się na terapię żeby dostać bupre ale psychiatra niechce wypisać Kurwa mówię że chciał na tym schodzić z t a ona mówi żeby redukować dawki może teraz Pojde 3raz i może dostane bo pani psycho miala się dowiedziec o buprze więcej od kolegow po fachu więc zobaczymy
  • 168 / 2 / 0
siemanko, obecnie mieszkam we wloszech, tam bez problemu dostaniesz metadon lub subutex/suboxone, w dawkach jakie chcesz. ja bylem 6 mc-y na subutexie, (8mg na dobe), potem powoli zjezdzalem i w ciagu 1mc-a wyzerowalem sie bez problemu. metadon to syf, uzaleznia jak chuj, wchodzi w kosci, a detoks trwa ok. 1 mc-a, po buprze, nie masz praktycznie zadnych objawow abstyn. wole bupre (wiem co mowie bo przez 6 mc-y pilem tez metadon) pozdro
  • 906 / 74 / 19
kerouac - no co Ty? Po 6 miesiącach tak łatwo zszedłeś? O co tu chodzi? Ja nie mogłam redukować o 01.mg na tydzień tej bupry, bo chujowo było.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 6 / / 0
Nie jest to pytanie zadane z czystej ciekawości. Sam muszę odpowiedzieć sobie na to pytanie. Jak sądzę jednak nie tylko ja stoję przed taką decyzją. Również nie tylko ja, ale mnóstwo osób pozostaje z tym problemem sam na sam. Myślę sobie że to forum np. może także udzielić odpowiedzi, coś nas ten temat powiedzieć ? W internecie nie ma odpowiedzi na to pytanie. Co więcej; nie tylko nie ma odpowiedzi, nie ma także realnej podpowiedzi - choćby nie wielkiej. Jest sporo osób uzależnionych, którzy nie mogą otrzymać odpowiedzi. Częściowej choćby. Mam na myśli która "substancja" jest bezpieczniejsza i dlaczego, która bardziej negatywnie wpływa na libido?
Po za tym która bardziej uzależnia?
Jakie są między nimi głównie różnice?Itd...
Dodam iż jestem uzależniony od Opatów (głównie Tramal) i stoję przed taką poważną decyzją.
Dziękuję za zrozumienie i mam szczerą wiarę że i wasze odpowiedzi i wiedzę!
:uwaga:
 ! Nie używaj wielkiej czcionki
Post traci na czytelności jeśli każda litera ma wielkość pięciozłotówki. Następnym razem WARN!
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: j/w + przeniesiono do odpowiedniego wątku
PiotrPaS
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.