Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Gliceryna nie jest słodka
A co do wzmacniania działania metadonu, tudzież innych doustnych preparatów to można je podać też IA (w tyłek) co zwiększy wchłanianie i jest znacznie bezpieczniejsze od podania IV.
Słyszałam o gorzkim metadonie w płynie i widziałam tabletki ale nie wiem jak mocne
Ogólnie po wypiciu"syropku"po 40min masz odjazd
Ktoś nie wpieprzony w ciąg opiatowy lepiej niech nie pije więcej jak 10-15ml
Może się źle poczuć
pa
LIBERATION-NAMA affiliated
together we can make a difference
ja nigdy nie wytrzymałam dłużej niż 2 dni ,w domu,bo detox czy ośrodek to co innego
Dziś ide na impre i wiem że bedzie tam amfa
ci ludzie nie stukają ale wciągają(tonic złego,ha,ha) i boje sie że sobie nie odmówie jak podstawi mi ktoś pod nos
mogę nie iść ale święta też nie chce byc
dylemat??!!
narazka
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.