Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
scalone przeze mnie z postem z 30 lip 2011, 21:39 - surveilled
Kurde, uważajcie na ilość octu. Dzisiaj przedobrzyłem z octem i nie_utrzymałem tego za_długo i musiałem lecieć do kibla. :( Na_szczęście robiłem z 6 tabsów, by sprawdzić czy poczuję taką_mizerną ilosć i lipa. Prawie że nic. Ledwo co, tylko czuję to nienasycenie. Niby trochę się wchłonęło, ale to i tak za_mało. Dorzuciłem kawę, może choć w mikrostopniu wzmocni metkat. Uważajcie, by nie_powtórzyć tak debilnego błędu i nie dać za dużo octu. I tak 6 nie_poczuję. Kurwa, już łapie mnie wkurw.
Ortografia & interpunkcja by surveilled®
Czy jeśli waliłem kota tylko i.v, to podanie doodbytnicze powinno mnie usatysfakcjonować?
Bo jeśli ma działać tak jakbym po prostu pił kota, to szkoda marnować materiałów :P
Przyjemnie się wchodzi wyżej, schodzenie nie daje już takiej przyjemności.
1. "Przepis dla noobów", by ciezka bomba , ale bez dodania octu?
2. Synteza "spirytusowa" bez octu, z dodawaniem kwasu po reakcji" z "FAQ i opis syntezy" ?
3. przepis pg4 dostępny tutaj?
Który przepis będzie najlepszy zakładając jego poprawne wykonanie?
dzieki i pozdro!
Do tej pory stosowałem tą metodę:
xxxzzzxxx pisze:Ja jak coś aplikuje w dupe to kłade się na brzuchu, lekko podnosze dupe do góry, wkładam końcówke pompki w dupe (bez igły oczywiście, ok. 1cm)) i powolutku pompuje. Wyjmuje pompke i leże na łóżku bez gaci bo jest zajebiście. Pare minut po wejściu podciągam gacie, oblizuje pompke i delektuje się działaniem narkotyku.
Zróbmy może taką mini instrukcję obsługi kota p.r.
Ilość wody jaka powinna być?? Walić cale 8 ml czy lepiej 2 razy po 4ml??
Jaka pompka jest do tego najlepsza?? A może sobie zakupić gruszkę do lewatywy??
I jak się ułożyć by kurwa nic się nie wylewało??
Jak nabędziesz wprawy to będziesz mógł od razu podać całość roztworu.
Pompka, długa, o stosunkowo niewielkiej objętości, końcówka też mogłaby być wydłużona.
Jak chcesz to kup gruszkę, zawsze to łatwiej.
Ułóż się na podłodze bądź łóżku (tylko ściągnij wszelkie kołdry i poduchy) na brzuszku.
Pod kawałek brzuszka i łono wsuń jakiś jasiek (opcjonalne), wciąż możesz lekko wysunąć pupę do góry.
Zrelaksuj się, delikatnie wsuń pompkę/gruszkę do anusa, delikatnie, kawałeczek tylko - chodzi, o podanie roztworu.
Gdy osprzęt będzie stabilny, a Ty oswoisz się z tym uczuciem to delikatnie naciśnij tłok i powoli zacznij go dociskać dopóki cały roztwór nie znajdzie się tam gdzie ma się znaleźć.
Gdy skończysz poleż jeszcze przez chwilę, nie chcesz chyba by "coś Ci się ulało". ;)
Pamiętaj by wcześniej porządnie się wypróżnić/zrobić sobie lewatywę.
chlorekturbokofeiny pisze: Kurde, uważajcie na ilość octu. Dzisiaj przedobrzyłem z octem i nie_utrzymałem tego za_długo i musiałem lecieć do kibla. :(
(...).
Uważajcie, by nie_powtórzyć tak debilnego błędu i nie dać za dużo octu.
No więc właśnie,
Czy na 720 p.r max to 7ml wody na 2 ml octu?? Zastanawiam się czy po skończonej reakcji nie dolać z 5 ml wody do injekcji do otrzymanego r-r'u tak aby nie powtórzyć błędu kolegi...
Jakieś opinie... czy to osłabi mocno kota, albo coś?? :-)
PS. A może to wina Nadmanaganianu?? Bo walnąłem niepotrzebnie 4 tabsy zamist 3 jak standardowo walę I.V. ... ale że nie miałem sprzętu do pukania (a że mieszkam na wypizdowie, gdzie do aptek daleko to igłą krawiecką się nie będę kluł
Co mogło być bardziej przyczyną parcia organizmu by się pozbyć danej substancji z organizmu?? Za dużo octu czy Nadmanganianu??
PS2. Jak już dolewam po reakcji i filtracji (na koniec) wody (By podać p.r) to najlepiej tej do injekcji czy zimnej albo ostudzonej przegotowanej??
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.