Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anton »
A ja polecam robić jak najwięcej testów. Codziennie siadaj sobie na 2h i rób jakiś test próbny. Dzięki temu obcykasz się z rodzajami zadań i będziesz wiedział co jeszcze trzeba powtórzyć. Poza tym będziesz wiedział co ile czasu Ci zajmuje i jak powinieneś sobie rozplanowac te 2 h podczas egzaminu. Na prawde taka wprawa bardzo się przydaje. Ja przed swoim egzaminem gimnazjalnym 3 lata temu robiłem przez miesiac prawie codziennie jakiś test. Poza tym nic się nie uczyłem. Na egzam. miałem potem 96pkt. Co ciekawe na matematyczno-przyrodniczym dostałem 49pkt. , a z matmy ledwo wyciągnałem się na 3 na koniec. :)

Co do specyfików to stosowałem tylko mocną kawe rano. Stresa miałem takiego że 2 dni prawie nie zmrużyłem oka, ale co do samego egzam. to potwierdzam to co napisał Leonardo - zadania są banalne, podstawa to DOKŁADNIE CZYTAĆ POLECENIA i robić wszystko najprościej jak się da.

Teraz (za 2 tyg.) czeka mnie matura i to jest sprawa troche poważniejsza. Wypadałoby się pouczyć a ja się opierdalam. Ostatnio już mnie troche stres bierze więc popijam sobie melise. Nie zauważyłem żeby jakoś w "widoczny" sposób działało, ale jakoś lepiej mi sie po tym śpi (może placebo).

Pozdrawiam.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TERROR_PL »
No ogolnie u mnie podobnie jak u Ciebie Anton ^^ z tym, że ja teraz zapieprzam z materialem przez te 2 tyg. + dopalaczami.

Powodzenia gimnazjaliści. Maturzystom nie zycze- wiecie- konkurencja. ^^

A co do grejpfruta, bo ktostam wyzej wspomnial, to absolutnie odradzam. Rozne osoby roznie reagują, ale jezeli masz alergię, albo przyjmujesz jakies leki a moze czasem ćpasz- wiedz ze grejpfrut bywa nawet zabojczy. Nie testuj. Uwierz.
Uwaga! Użytkownik TERROR_PL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
wazna sprawa, jeszcze dla uczacych sie - jesli zdazylo Ci sie zasnac podczas nauki to wez prysznic i sprobuj dalej. jak nie wychodzi to idz spac i pouczysz sie rano. najlepiej jednak nie ucz sie w pozycji lezacej. ja nie mam biurka w pokoju- mam duze lozko dlatego tak musze. ale serio to wazne zeby na krzesle bo tak bedziesz pisal test- wiec z glowa podobnie pochyloną jak w trakcie pisania egzaminu lepiej. minor detail ale zawsze.
Uwaga! Użytkownik TERROR_PL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
terror ogolnie to podczas snu sie wszystkie info ukladaja w glowie dlatego niema co sie uczyc na sile i lepiej sie dobrze wyspac...

PS: Za waszych czasów bez kitu ale testy (gimnazjalne) były proste :) wiem bo rozwiazywalem sobie dla jaj i mialem nice ilosc punktow...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: modlin »
Dobra , polak zajebiście....................... poza rozprawką za 16ptk. Temat był : czy śmiech może choć czasem uczyć (powołaj sie na filmy lub literature). Z tego mam 50%, reszta z tego co wiem to wszystko dobrze.....

I dzisiaj powtorka z matmy.

A, przydał mi sie jedynie mały książe. W rozprawce powołałem sie na opisy tych planet. Ze wyśmiewają wady dorosłych.
Uwaga! Użytkownik modlin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TERROR_PL »
Śmiech może uczyć angielskiego. Przecież często czytamy "LOL" albo "ROTFL". :p
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
z zamknietych bede mial 18 punktow tak se obliczylem
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
kurwa dzisiaj byl matematyczny jaki zjebany to huj ja pierdole trudne hujstwo jak marczak jebac egzaminy kurwa!!!!!!!!
  • 3 / 1 / 0
a jak matma modlin?

zrobilem sobie mat-przyr i mimo ze jestem w maturalnej to mialbym 47 punktow. W 1, 14 i 15 zle przeczytalem polecenie. Najwazniejsze to dokladna analiza polecenia i danych!
  • 803 / 6 / 0
Dokładnie te testy gimnazjalne są na inteligencje u mnie w gimnazjum najwięcej punktów, bo 93 miał gość ze średnią moze coś ponad 4,0 :-) Az mu oceny podciągneli bo tak głupio było...
A matura to kosmos tutaj inteligencja nie wystarczy bo kurewsko moało czasu by rozwiązać matme czy zastanowić się nad ulotką reklamującą dany region z geografii :rolleyes: Trzeba być obkutym na maxa by zajebiście napisać podstawowy bo tam jest malo czasu, nawet za malo powiedzialbym i jeszcze rozszerzony...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.