Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
Zablokowany
  • 3 / 1 / 0
Sudafed bez recepty.
Wszystko co ma piracetam np. Nootropil jest na recepte, wiec jak nie masz starych lekarzy albo jakis Twoj dobry kumpel nie ma to bedzie ciezko. Bylem dzisiaj w 5 aptekach i nie sprzedali. Ale wiesz- moze w 10 albo w 15... Mowic chyba trzeba ze dla babci bo ma problemy z pamiecia. :D Albo ze dla Ciebie ale czemu i po co nie pamietasz... :D
Uwaga! Użytkownik TERROR_PL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
jeszcze jedna wazna sprawa i zaznaczam nie czytaj, jesli masz sie sugerowac i ma Ci to potem w stosowaniu mojej metody przeszkadzac!
zauwazalnym skutkiem, ze weszlo Ci dobrze i mozesz sie uczyc jest to ze mniej wiecej 2 godziny po drugiej serii wziecia sudafedu mozesz odczuwac punktowy dotyk na uszach, nadgarstkach i dolnych partiach plecow. ja tak mam. acha no i zyly i dlonie robia sie troche granatowe i widac je mocniej. moze to ten ester grapefruitowy czy jakis, moze moja alergia czy dieta. jesli zauwazyles cos podobnego- pisz. a jak ktos moze to niech to wyjasni najlepiej ze srodowiska lekarskiego.
Uwaga! Użytkownik TERROR_PL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Dzis wziąłem z rana penaxan, potem po popoludni jeszcze raz, zjadlem kawe wypilem i 2xsudafen wziąłem wieczorem,potem jeszcze raz i widać poprawę skupienia, jak się wkręciłem to zrobiłem arkusz cały tylko czasu nie zmierzyłem, jeszcze w miedzy czasie sie na drążku popodciągałem i pompeczek porobiłem :-) Moze jakieś efekty będą 2lata materiału z matmy w ciągu tego tygodnia zrobić będzie ciężko :-/

a co do tych skutkow ubocznych to w uszach mnie swędziało ale sobie wyczyściłem i przeszło a tak to nic mi nie dolega, może za mało wziąłem bo tylko 3tabsy ale i tak czuje działanie wystarczające.
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
yam'teoretyk pisze:
w uszach mnie swędziało ale sobie wyczyściłem
to sie czesciej myj nie bedziesz mial problemow
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Nie mam problemów z uszami tylko z edukacją na wspomaganiu... :-)
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Radziłbym ten sudafen zastąpic tussipectem. efedryna od pseudoefedryny działa lepiej i mniej szkodzi. + troche piracetamu 1,5g na dobe i dobra dieta + zielona herbatka zalewana goracą nie wrzącą wodą parzona 7min..

Mnie to w miare sprawnie pobudziło i zmotywowało do nauki. teraz już tylko sam Piracetam bez efedryny i też jest dobrze.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: bono »
codeine pisze:
Też polecam piracetam (2,4 grama na dobę). Mimo to, że prawdopodobnie eliminuje działanie kodeiny :/
Właśnie się uczę do maturki :)

o ile do nowej matury trzeba w ogóle się uczyć...=] a z doświadczenia wiem że nie trzeba=]

Postanowiłam mówić jaknajmniej, bo kiedy już zaczynam coś mówić, to zaraz zapominam o co mi chodziło, w związku z czym zazwyczaj konczę swoją wypowiedź na pierwszym słowie zdania:) Zdecydowanie wolę pisać, jest łatwiej.
Uwaga! Użytkownik bono nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
dam ci arkusz matury rozszerzonej z chemii.Rozwiazesz mi go?Bo widze ze mamy doczynienia z profesorem nauk farmaceutycznych.
  • 803 / 6 / 0
Zeby zdac to nie trzeba. Teraz matura jest egzaminem na studia. A ja chcę gdzieś się dobrze załapać a nie skonczyć na zarobku w UK. Chociaz mysle nad takim wariantem jak mi sie spodoba...

edit:
no rozszerzone arkusze sa już przejebane. Powinien byc jeden arkusz o większym poziomie trudności albo więcej zadań a nie takie kombinacje.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.