Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
2. Zwiększa działanie, pewnie, jak najpierw dostaniesz depakine a później na antydepresantach ci ją odstawią to stwierdzisz, że w życiu się tak dobrze nie czułeś...
3. Wypierdol. To syf.
rzeczywiscie, jak wiele osob pisze - apetyt cholernie wzrasta
ale znalazlem wyjscie w swoim przypadku = kawka i stosunkowo nieduza dawka guarany
i naprawde niweluje i/lub pomaga zagluszyc ten efekt
nie rzucam sie juz nonstop na zarcie jak pojebany hehe
i moglby ktos odpowiedziec na moje powyzsze pytanie?
(a, i teraz dodatkowo napierdalam doxepin, ale tylko na wieczor...oba leki biore w minimalnych dawkach, depakine 2x300, doxepin 1x10)
esioka pisze:wpierdalam depakine chrono 300
co moge przyjebac a czego pod zadnym pozorem nie tykac
(jebie mnie gadka ze "albo sie leczysz albo cpasz", chce tylko wiedziec ktore substancje w tym momencie beda ryzykiem)
feta? ziolo? kwasy? 2cb? kox? mef? grzyby? itd
po za tym niszczy watrobe
kompletny syf
esioka pisze:giebla mozna naqrwiac?
To jest sensowny lek.
Ten lek jebie wątrobe i to ostro też mam go troche, ale leży i nie zamierzam...
A haloperidolu mam połowę buteleczki takiej 10ml niech sobie leży też
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.