Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
2. Zwiększa działanie, pewnie, jak najpierw dostaniesz depakine a później na antydepresantach ci ją odstawią to stwierdzisz, że w życiu się tak dobrze nie czułeś...
3. Wypierdol. To syf.
rzeczywiscie, jak wiele osob pisze - apetyt cholernie wzrasta
ale znalazlem wyjscie w swoim przypadku = kawka i stosunkowo nieduza dawka guarany
i naprawde niweluje i/lub pomaga zagluszyc ten efekt
nie rzucam sie juz nonstop na zarcie jak pojebany hehe
i moglby ktos odpowiedziec na moje powyzsze pytanie?
(a, i teraz dodatkowo napierdalam doxepin, ale tylko na wieczor...oba leki biore w minimalnych dawkach, depakine 2x300, doxepin 1x10)
esioka pisze:wpierdalam depakine chrono 300
co moge przyjebac a czego pod zadnym pozorem nie tykac
(jebie mnie gadka ze "albo sie leczysz albo cpasz", chce tylko wiedziec ktore substancje w tym momencie beda ryzykiem)
feta? ziolo? kwasy? 2cb? kox? mef? grzyby? itd
po za tym niszczy watrobe
kompletny syf
esioka pisze:giebla mozna naqrwiac?
To jest sensowny lek.
Ten lek jebie wątrobe i to ostro też mam go troche, ale leży i nie zamierzam...
A haloperidolu mam połowę buteleczki takiej 10ml niech sobie leży też
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.